Peta in en pinne i brasan

I trorsdags kväll, då mina föräldrar landat i Italien. Jobbade jag på hotellet där Victoriorna gjorde mig sällskap. Jag var/är sjuk så jag gick hem tidigare men lite pengar tjänade jag, så det ska bli skönt. Vi gick sedan hem till mig och jag började laga mat. Tilde och Ellen kom även upp så vi tjejer åt Tacos och mös. Vi satt i köket och hade djupa disskusioner, mest Tilde och jag. Pitten var Tildes bitch och bencic var min, känns skönt att ha en riktig bitch på min sida ;) Ellen gick och gömde sig, hon pallade inte trycket när Tilde och jag skrek åt varandra. Vi kom dock aldrig fram till något vettigt, mer än att båda har rätt.... eller ;( jag tänker inte lägga mig!
"Det måste vara en hora"
Vi somande sedan i allihopa förutom Bencic i samma säng, super gosigt. Men eftersom jag var sjuk och kunde inte andas genom näsan flyttade jag ut till soffan och fick ligga där, för jag ville inte ha en smäll utav Tilde. Pitten snarkar ju som en helkar så hon bryr sig inte och Ellen är så snäll och kliar mig på ryggen.

När jag vaknade på morgonen satt Vicke och Ellen och pluggande i köket. Jag satt fram frukost och tände brasan så satt vi där i flera timmar. På kvällen beställde Vicke, Henke, Tilde och jag kina mat som vi åt till Let's dance. Milan och Bencic kom även hit och gjorde sällskap. Jag sov sedan med min älsklings flicka som tvingade i mig nässpraj på natten :)

Igår kom Mallehjalle och fikade hemma hos mig. Vi satt i flera timmar, pratandes och skrattandes. :) Vi pratade gamla minnen och vad som händer. Malin är helt underbart go, så go och rolig. Har alltid ett leende på läpparna efter att jag träffat henne.
På kvällen bestämde vi oss för att dricka vin och käka hemma hos mig. Jag gjorde hemlagad pizza till Pitten, Henke, Bencic, Nina och Ellen. Vi skrattade, dansade och efter ett tag kom även Elin och Tilde. Vi försökte att tagga upp Vilde vilket funkade ett tag.. Stoffelito och hans vänner kom också, sen åkte vi till nattinatti. Jag trodde att mina tår skulle trilla bort så kallt det var när vi stod i kön. Jag hade dock jätte roligt och somande tillsammans med mitt hjärtegull Nina som klockan nio i mosse gick iväg för att jobba :)

jag har legat framför tvn hela morgonen och dagen. Ikväll ska det bli mysmyspyskväll här :)

 


Grädde på moset

Jag har ont i magen av för mycket kaffe och marängswiss. Jag har shoppat nya skor och en ny väska på nätet. I morgon åker mina underbara päron. I morgon bjuds det på middag hemma hos mig för mina fina vänner, efter jobb och plugg på hotellet. Jag hoppas att min förkylning går över tills helgen då det ska hända roliga saker. Jag hoppas att snön försvinner och att solen kommer fram, så jag slipper stå ute som en annan kar och röjja undan all snö framför huset..


Det ska bli ett nöje att ha denna donna (+ de andra) sovandes här.
Vilde har en udda tacktik på morgonen - sminkning i sängen, minsann ;)


ASCHOO

Jag är superduper förkyld, har kräkts och snytit upp en hel toarulle.
Jag är jätte hungrig, men mammsen håller på att laga super god mat, så inte länge till :)
Jag är glad idag för jag ser fram emot helgen och imorgon har jag knappt några lektioner (om jag ska gå dit)
Mamma har bjudit hit Jonas, Kina och tjejerna för vi ska fika på marängswiss ikväll.
Mammy och pappy åker till Italien imorgon för att åka ett skidlopp - HEJAHEJA DEM! :)

Jag klarade det

Jag gjorde det och det gick bättre än väntat. Jag har kört bil på körskolan och jag klarade en plupp. HEJAHEJA LOVIS!! :) Jag har dock varit sjuk idag, ont i magen - ont i huvudet - legat och skakat av kyla.. Pitten kom hem och väckte mig vid tolv sen har vi fikat och ätit hela dagen..
Jag har även sjungit idag, det har gjort mig glad och nu ska jag titta på Paradiset. Tilde var här innan och åt middag.. äta, Äta, ÄTA!! :)

Caj Karlsson på högsta volym

Jag lyssnar på Caj samtidigt som jag installerar officepaketet på min dator. Det hade behövts betydligt tidigare, men bättre sent än aldrig. Jag sitter och är nervös för denna jädra körlektion. Det har inte varit en bra dag idag. Tack och lov för mina nära och kära.. skola och stress tar kål på mig.. snart är det över. Finns ingen som kommer att hoppa så högt som jag då.

Jag ska titta på några avsnitt Las Vegas och ikväll Paradiset med tjejerna!


Snart åker vi och shoppar och bor på hotell igen brudar!


Min ensamhet når dig inte längre..


Mitt hjärtegull på bilden, och jag har myst i soffan idag, myspys!

Typiskt mig

Jag har gjort det igen. Bestämt möte och sedan kommit en dag eller en hel vecka för tidigt. Jag gick till körskolan idag och trodde att jag skulle få köra, men min tid var inte förens imorgon.. Jag satte mig istället för att lösa en plupp, men förbannat nog klarade jag den inte.. Detta är andra gången på en månad jag kommer fel, förra gången var jag hos frisören och då var jag en hel vecka för tidig. Nu sitter jag hemma och väntar på att min lektion i skolan ska börja, 12, 13? Jag vågar knappt chansa..Det är svinkallt ute, jag höll på att frysa fast när jag gick hem från stan. Jad hade gjort vad som helst för en varm utefika nu! :)

Tigerlove

Nu ska jag titta på Johan Falk för tredje gången. Jag tycker att filmerna är kanon bra och Frank Vagner är en riktig pudding.Här kommer en väldigt charmig bild från igår. Bönan och jag hittade en tiger i naturlig storlek, lite "baksmälla"stuk blev det utav att. Bönan kör även Tildes F*dans till låten "Higher, Higher"...

Don't leave me hanging

Put me in your heart, go and see the world and then come back too me..

Vilken kalas kul kväll jag hade igår, idag har det dock inte varit lika roligt. Vi har haft avskedsfika hos Westrup. Imorgon åker mina stjärnor till bestmans.. Det kommer bli så tomt efter dem ännu en gång. Jag hoppas iallafall ni får en awwwsooome resa grabbar!


Värsta dagen i mitt liv

27 Okt - 2007

Denna kväll hade fröken Nilsson (Jag) fest hemma, mot mina föräldras vilja. Om jag hade lyssnat på mina föräldrar denna kväll (för en gångs skull) hade kvällen inte bilvit så hemsk som den blev. Den slutade i tårar för mig och mamma. Pappa som jag aldrig brukar se arg var så "besviken" på mig. Finns det något som gör så ont, som det ordet, jag tror faktiskt inte det och speciellt inte denna kväll.

Det började med en "lugn" (vi är aldrig lugna, musik och sång på högsta volym) och mysig middag tillsammans med mina närmaste tjejkompisar. Det är snart tre år sedan, men jag minns kvällen fortfarande lika väl, som om den vore igår. Vid en viss ålder har man en väldig förmåga att inte lyssna på sina nära och kära och istället tro att de där som föräldrar säger är helt fel och förbannat tråkigt.

Mina föräldrar hade åkt iväg över helgen och då passade självklart jag på att dra ihop en STOR fest här hemma, "då hela stan var välkommen", NEJ! Hade jag kunnat åka tillbaka i tiden och lyssnat på mina föräldrar hade jag gärna gjort det idag, men det är lätt att vara efterklok. Det är ju så jädra kul med en stor hemmafest. Vem tyckte/tycker inte det?..

Efter middagen ramlade det bokstavligen talat in folk innanför dörrarna. Till en början människor som stod mig nära, men så kom, hennes pojkvän, hennes bäste vän, hennes bror, hennes syster.. Ja ni vet, till slut - större delen utav stan.

Mot mitt försvar måste jag ändå säga att det inte var meningen att alla dessa partyglada människor skulle komma men just då var jag så glad att det kom en massa härlig människor, att jag inte brydde mig om att alla våningar i huset och hela gräsmattan var fylld utav människor.

När natten började dra ihop sig och folk försvann här ifrån hade det inte hänt så mycket mer än vad som hände på en fest under "fjortonårsålden" (om man får kalla det så), lite spya där, några i sängen där, någon i badkaret där, någon i kylskåpet där, en vält skurspann där och lite spilld öl på väggar och golv. Inte visste jag att det bara skulle bli jobbigt att städa den natten..

Vi tjejer var fortfarande pigga när större delen utav partyligan hade försvunnit, så vi satte igång med städning. Då folk kom en efter en, tillbaka och knackade på för att letade efter sina saker. Mobiler, mp3:er, pengar, väskor, smink, kameror.. Vi fattade ingenting men förstod snabbt att någon eller några hade skält saker ifrån jackor och bord här hemma. Vi letade och letade efter sakerna men vi hittade ingenting.. Jag gick och la mig när hysterin hade släppt och folk gått hem till sig. Jag la mig i mina föräldras säng (antingen för att jag saknade dem eller för att jag visste att jag skulle få problem när de kom hem och därför kändes det bättre att ligga i deras säng, konstigt nog)

På morgonen vaknade jag, gick upp på toa och därefter förbi mammas förvaring utav smycken. Det låg en kedja på golvet men jag tänkte inte så mycket mer på det förens jag var halvägs därifrån och gick tillbaka igen. När jag stod framför smyckes skrinet ser jag att det är tomt, ALLT ÄR BORTA. Jag fick en klump i magen men för att lugna mig själv tänkte jag, "Hon har säkert tagit med sig smyckerna för att använda dem".

Efter en timme ringer mamma ifrån bilen och låter glad över att nästan vara hemma. Jag har ont i magen och gråten i halsen när jag försöker låta helt normal (Jag ville ju absolut inte avslöja att jag hade haft fest). Men jag kunde inte hålla masken länge, jag sa till mamma att jag hade haft lite fest hemma och att saker har blivit stulna, men jag nämde inget om smyckerna.. det behövde jag inte, det första mamma sa var "Då har de väl tagit alla mina smycken också???!?!" Jag ville bokstavligen försvinna när mamma sa det. Jag har aldrig känt mig så dum i huvudet som jag gjorde då. Det forssade tårar ner från mina kinder och när mamma och pappa kom hem blev det inte bättre. Det värsta jag vet är att göra mina föräldra besvikna och det hade jag verkligen gjort. De sa till mig att skriva en lista över alla som var här och sedan ringa hit ALLA, (hur skulle jag kunna komma ihåg vilka de var) Listan som var tio personer från början, blev snabbt 40-50... när alla kom hit och fyllde i vilka de själva såg och var med. "Juste, han och hon var ju också här, bla,bla,bla"... Listan blev längre, mamma och pappa blev argare och klumpen ökade och tårarna rann ännu mer.

Vi hade vår egna dektektivbyro här hemma (eftersom POLISEN SUGER RÖVHÅL HÄR I STAN) och kom efter ett tag fram till vem gärningsmannen var. Eftersom vi bor i en så liten stad, "där alla känner alla", tror man oftast inte att någon skulle kunna göra något sådant. Jag är en väldigt godtrogen person och tycker aldrig illa om människor förens motsatsen har visats. Den "snälla, oskyldiga och trevliga killen" får mig nu att vilja kräkas, han är för mig ingenting värd och det står jag för att jag skriver här, där vem som helst kan läsa det. Man kan säga att "alla gör misstag", "att alla förtjänar en andra chans" men jag tänker inte ljuga och säga något annat än vad jag känner. För mig kommer personen aldrig få en andra chans och han kommer alltid att vara han som stal en "förmögenhet" från min mamma.

Med mammas "förmogenhet" menar jag inte bara de 30.000, (om inte mer) smyckerna var värda utan hennes personliga smycken som var värdefulla för henne, som hon hade sparat sen hon var liten, fram tills nu..

Man kan dock se det från ett annat håll också, att om jag aldrig hade haft festen, skulle detta aldrig hända. Men så har jag slutat tänka nu. Jag hade ingen aning om att så många skulle bjuda in säg själva till min fest (Jag var 15år och förstod aldrig vilka konsikvenser som skulle kunna hända) och det förstod mamma och pappa också efter några dagar. Det sorgliga är dock inte att tjuven var en utav de objudna och för detta kommer jag aldrig förlåta mig själv för... HÅLL KOLL PÅ VILKA SOM ÄR DINA VÄNNER!!

Som tur väl är, lär man sig utav sina misstag. Jag kommer aldrig förlåta mig själv för den kvällen och jag kommer aldrig förlåta honom. Efter rättegång, skam, skvaller och detta jag skriver nu, ska jag sluta älta det. Han kommer nog aldrig ha råd med att betala tillbaka vad rättegången gav honom för summa, (inte hälften så mycket som mamma borde fått) det spelar egentligen inte så stor roll längre, de har gått tre år och man går vidare, mamma får med tiden, nya smycken men jag kommer aldrig att förlåta det.


Sanna gillas i köket


Tilde gillar att vara på bild


Bålen.. (pappa undrade var glöggen var vid jul)


Jag gillade mig själv redan då, om inte mer då..


Sanna väntar på tacos


Brudarna vid speglen..


Det tog slut fort..


Cissi och Robin


Tilde hugger i först, som vanligt.


haha... Cissi, Sanna, Peggy, Nina och Ellen


Cissi är gladast på fest..


Bencic och Ellen dansar..


Nina äter (ovanlig syn ;)


Oliver och Danne


haha, söta Bella ;)


Det hade räckt med ballkongen med såhär få..


Tim och Victoria :)


Vilding och jag, fortfarande ovetande om vad som hänt..


Äta bör man

Jag tänkte.. lägga upp alla.. (läs inte alla) bilder.. från min dator i olika kategorier .. spännande, spännande!

Jag börjar med middagar.

Är det något jag och mina vänner är bra på så är det att äta, eller iallafall göra goda och trevliga middagar. Jag tänkte därför börja från alldra första början med mina "middagsbilder". hope u like it! (även om det inte är maten som är det viktigaste i detta, utan stämningarna under middagarna, som har blivit till väldigt roliga och fina bilder) Säg nu inte att jag börjar bli pensionerad du också ;D


Lilla Ganget

Finns det något mer att säga än att SVERIGE suger. Andra matchen idag och förlusst ännu en gång, tråkigt. Vi har varit hos Westrupa familjen och tittat, vårat lilla gang. I helgen blir det fest, så jag har lite att se fram emot under dessa trissta, kalla vinter månader. Ska inte snön försvinna snart, SNÄLLA. Jag vill ha sol, skoj och en park full utav vänner (och öl) ;) Mina tutteduvor är sjuka, jag som hade hoppats på en galen utgång ikväll men det slutade ju helt okej ändå. Min moder är iväg på konferans och har tagit med min plattång, lagom glad blev jag när jag hoppade ur mitt ångbad och kom på det. Jag är inte så glad för mitt lockiga hår, men eftersom "jag är fin i det", kanske jag skulle sluta platta.. man kanske inte alltid vet bäst själv ;) maha

Bencic och jag tvingade oss själva att jobba med projektarbete tidigare, det slutade med att jag sparade ett tomt dokument på samma namn som mitt arbete och arbetet försvann... JAG ORKAR INTE MER!! haha

Hoppas att morgondagen blir en bättre dag!! :)
Brudar och Räkor

Jag har haft en myspyskväll tillsammans med brudarna. Vi var i Stoffes lägenhet och åt räkor samt tittade på ph, Catja åkte ut.. (den bäste spelaren och den snyggaste..;) tråkigt, det var ju lite hon som gjorde hela programet.

Jag har haft en toppen helg, både fredag och lördag. Caj var underbar och i lördags kom Vg och Hampe hem från norge så då hade vi en liten förfest hos Bencic med charader.. (Vi hamnade på Jekyll för ovanlighetens skull, där efter*) Snart åker dem igen och Johannes och Pelle också.. tråkigt att de bara kommer och går, men roligt för dem!! :) Jag tröstar mig med att det snart är sommar* och efter det "börjar det nya livet".. Men jag lever i nuet och det är jädrigt bra det också.


Min snygga pose ;) längtar efter helgen, eftersom denna var så bra.


CAJ KARLSSON

Vi var på winercafet i brunnsparken igår. Vi åt lamm och lyssnade på musik. Jag kommer inte riktigt ihåg vad de andra bandet hette, men dem var så himla bra. Vi dansade, drack och hade roligt. När Caj började spela fick jag den känslan jag får varje sommar då Winnerbäck spelar. Mys -dans och sång känslan.. OOH, vad han var bra. Tilde blev galen då hon först såg honom, hon började putta på mig och skrika "där är han, där är han", när han tittade på oss... det var tredje gången Tilde, fjärde var då du dansade sexigdans med väns bror ;) haha Mamma tyckte jag skulle sluta vara i baren och sluta titta på killar som inte var för mig, men pappa stod i baren hela kvällen. Sådan far, sådan dotter :) haha

Jag ville inte sluta lyssna, inte stanna mina steg, inte sluta kramas..


Love too be lovely

Just nu händer det saker och allt går som på räls. Jag har varit så duktig denna vecka, ska gudarna veta. Jag har gjort saker som jag har legat efter med i skolan. Jag har varit på körskolan två gånger denna vecka och försökt klara plupp A. Fick 33, 42, 45, 47, 55, 60.. Nästa vecka ska jag jädra klara den på första försöket. (Jag är så peppad på att gå dit nu)
Jag och Victoria har börjat skriva på vårat projektarbete, (som ska vara inlämnat i mars) två timmar och två gånger denna vecka. Vi är så duktiga även om vi dricker kaffe, pratar och skrattar i mellan åt. I går sjöng jag alla ord ifrån arbetet, vilket inte var så uppskattat utav min medarbetare.. Men tack vare detta kom vi på en jädrigt bra ideé till arbetet.

På fredagar har jag ämnet Trendträning och jag drar mig ifrån att gå dit varenda gång. Men när jag väl är där så älskar jag det, jag älskar att träna med peppande musik, bli svettig och få träningsverk dagen efter. I dag hade vi indoorwalking, vilket är jobbigare än spinning och spinning är jobbigt. Men efter lektionen fick några i gruppen stanna kvar för att få beröm. Då blev jag ännu mera taggad och fortsatte att träna lite mage och armar, trots mitt tomatansikte och min svettiga rumpa. Men vem bryr sig, på gymmet är man för att träna inte för att klä upp sig.

Efter varje träningspass jag gör, får jag värsta adrenalinkicken, jag pratar dubbelt så mycket som vanligt och har ett mega leende på läpparna.
Tänk att föräldrar och vänner känner en så bra, bättre än sig själv ibland. Mamma och pappa undrar varför jag inte tränar oftare när jag gillar det så mycket och Tilde förstår inte varför jag är så taggad när jag väl tränar (Jag fikar hellre) men det är nämligen så här, när jag väl tränar, då jädra tränar jag och då kan ingen stoppa mig. Men när jag väl ligger i sängen, då ligger jag jädra i sängen och då kan ingen (TILDE) ta mig där ifrån.. 

Ett ännu större leende fick jag när jag kom hem från träningen och mamma och pappa hade satt in mina nya byros. Pappa sa att jag börjar få en riktig niggahbooody, Om det var possitivt menat, vet jag inte.. Men självklart så blev jag glad... för de är dem som skakar mest, på fest.. haha

Pricken över i:et är att det är helg nu. Ikväll ska min familj, familjen Westrup och familjen Rylander till Winercafet och äta middag samt lyssna på underbara CAJ KARLSSON!


Verkligheten

Nu har skolan börjat igen och vi är inne på dag två. (Jag har börjat räkna ner varje dag tills jag äntligen går ut) Jag tycker det är skönt att vara tillbaka till vardagen. Rutiner är tillbaka och jag är mycket piggare. Äntligen, är jag på g igen och nu inte bara på fest (skojar!!) Jag har börjat städa, dra mig baklänges - OCH PLUGGA! Du tro mig inte, jag vet, men det är sant.. Jag har slappat alldeles för mycket de senaste sex åren.. maha.
Jag och Bencic har börjat skriva på vårat projektarbete också, äntligen fått ut tummen ur röven? undrar pappa. Förhoppningsvis två gånger i veckan ska vi skriva framöver. Jag ska även börja träna så jag kommer i min balklänning, gå och plugga till körkortet, (har beställt första körlektionen, så duktig!) börja jobba så jag har råd med vår utlandsresa och inte stöka ner här hemma så mycket. Vi får väl se hur många dagar detta håller i.. Mamma-Bencic är framme med pisskan om projktabetet och körkortet och det är bra, jag gillar henne och Petra (Tildes mamma) som hjälper mig och Pitten med våra Cv:n. Jag gillar alla våra mammor, (jag börjar bli som Tim.. ) men med så bra döttrar så måste det finnas en bra mamma. 


Jag och Lotta!! :)


IT'S A HAPPY DAY!!


Förlamad

Jag vet inte vad som hände på studentfesten egentligen.. Har känt mig förlamad i två dagar nu. Jag har bara legat i sängen och degat, tittat på One tree hill och lyssnat på reggae. Mamma tror att jag är deprimerad för min gaderob har exploderat och mina kläder och saker ligger över hela golvet. Jag orkar inte städa och jag orkar definitivt inte träna, (som mamma tycker jag borde, "du blir mycket piggare") men eftersom jag har träningsvärk i hela kroppen efter två dagars dans denna vecka, sa jag till mamma att jag inte är otränad, utan att dansstegen jag tar, är väldigt jobbiga att utföra.. ;)

Ellen, Tilde och Sanna har varit här en stund och fikat, mysigt ska ni veta. Vilde och mamma har börjat planera nästa nyårsafton.. (Nu kan ni inte skylla på att jag planerar tidigt längre..)


underbara tjejer & underbar bild :)

Schlagertema

Igår vad det första studentfesten 2010 på Natti. Med schlager som tema klädde Bencic och jag ut oss till Agneta Fältskog och Anni-Frid Lyngstad i fd gruppen ABBA. Vi började kvällen hos Oliver, där vi tittade på Let's dance" och dansade själva. Sedan åkte vi till Anna där det var en massa studenter. Förutom att min sparkdräckt gjorde ont i skrevet och att min paljettmössa drogs av varannan minut, så var kvällen hur bra som helst! Jag tycker dock det var lite tråkigt att inte fler var utklädda. Vi tar ju bara studenten en gång och då kan man väl bjuda lite på sig ;)

FÖR VI SKA TA STUDENTEN!!


Anni-Frid & Agneta


haha... (såg vi verkligen ut såhär igår..)


ojrå... (Jag hittade några snygga bilder från fiahs facebook också)


Vi och Magnus Karlsson


Magnus Uggla och Carola


Härlig kväll!


Rocktema

Första festen för oss Studenter var i karlshamn på Harry's för några veckor sedan. Det var rocktema och jag hittade först inget att ha på mig, men till slut slet jag sönder en tröja och drog på mig trasiga leggings. Jag höll i förfest här hemma innan vi tog tåget in till karlshamn. (jag hade inte velat sitta där om jag inte var student!!)

För vi ska ta STUDENTEN, för vi ska ta STUDENTEN, för vi ska ta STUDENTEN, fy fan vad vi är bra!!


Bencic, Pitten och Jag


Bencic, Oscar, Pitten, Oliver och Jag


Victoria Bencic


Vicke


Fransson


Sandström


Jag


Glada studenter


Vicke och Jonis


Allihopa


Oscar, Jonis, Vicke, Kalle & Bencic


Kalle kk ;)


Jonathan


Kalle hittade mammas 38,or


Dregen med sina brudar


Den går inte att låta bli ;) maha


crazylady

Till mina ladys!

Det finns mycket i livet som kan hjälpa dig att inse vad som är viktigt. Det kan vara olika händelser i livet som får dig att inse vad som är viktigt för dig, vilka personer som är viktiga i ditt liv.

Olika delar av livet presenterar olika saker, och vissa personer paserar genom livet utan att göra några större intryck medan det finns de som lämnar fotspår stora som tefat. Alla olika personer är viktiga komponenter i livet men det är de som verkligen gör intryck som förblir viktiga.

Efter herrans år med vänner huller om buller, har jag insett vilka som är mina riktiga vänner, de som jag aldrig vill ska försvinna ur mitt liv. De är sådana vänner som står där i vått och torrt, det må låta som en kliché men det är så otroligt sant. Sådana vänner ska man vara rädd om för de växer inte på träd, det är en vänskap som tar tid att bygga upp. De vännerna går inte att byta ut hur som helst.

Är det något jag har lärt mig så är det att man ska behandla andra som man själv vill bli bahandlat, och med detta vill jag bara säga att jag har hittat rätt sorts vänner.

Mina underbara brudar, de vet precis vad jag behöver höra om jag är deppig, hur de ska tackla mig när jag svävar iväg och hur de ska muntra upp mig när mina storslagna planer överväldigar mig eller då humöret brister. De känner mig helt enkelt, och det är jag så otroligt glad för.

Vänner är en otroligt viktig komponent i livet, och jag är så glad för de jag har.
Jag är övertygad om att de allra flesta har eller kommer att uppleva något som gör att de inser vilka dessa personer i deras liv är. Det behöver inte vara något radikalt utan något litet kan räcka, så var uppmärksam och värdesätt det du har. Var rädd om de personer som betyder något, det kommer med alla säkerhet att uppstå situationer då du verkligen värdesätter dem lite extra.

Ni ska veta att ni betyder otroligt mycket för mig och jag ber om ursäkt att jag blir kär i er istället för de/dem/han jag borde ;) haha NI ÄR BÄST!


No this is my love


Jullov

Jag har jullov men snart är det slut och skolan börjar igen. Nu går vi in på sista terminen. (and it feeels good!) Det känns som att det var igår jag sprang runt på fredriksbergs skolgård och spelade fotboll och fyra rutor. Visst saknar man det, iallafall jag. Liten och omedveten.. Nu slutar skolan snart och jag ska klara mig själv, förhoppningsvis flytta härifrån och jobba. Att klara sig själv, det klarar jag nog och att jobba ska väl inte bli några problem, det har jag ju gjort i flera år.. Men utan mamma och pappa.. min störa kärlek och trygghet i livet.. Anledningen till att detta tråkiga skrivande sker, är därför Victoria och jag har skrivt CV idag. Vi har börjat och ska snart slutföra det, så vi kan skicka iväg dem. Jag längtar till mitt "nya liv", lika mycket som jag önskar att jag gick på fredriksberg igen.. Men det är som sagt nu det börjar, allt - andra delen utav livet.. det känns bra!


Nostalgi - Jag utanför mitt lekis :)


love
Sagofilmer

I olika perioder händer det olika saker. Men för oss, så händer oftast samma sak varje dag i en period. Det kan tyckas tråkigt men så är det definitivt inte, tvärt om, det är helt underbart. Nu är vi inne i sagofilmer, eller fantasy filmer, om nu "Harry Potter och Twiligt" räknas till den kategorin. Jag lovar att inom kort drar Tilde igång ett "Sagon om ringen maraton" också. Jag älskar att titta på film och speciellt med mina härliga vänner då man bara kan slänga sig i soffan och vara tyst eller tvärt om, babbla, skratta eller gråta. Medans jag står för tårarna så står Ellen för babblandet, Vicke för skrattandet och Bencic och Tilde för tystnaden.. thss, thsss!!
Tilde har sagt tre dagar i rad, att hon ska köpa alla Twiligt filmer, alla Sagan om ringen filmer och alla harry Potter filmer och sedan rada upp dem brevid varandra i sin bokylla. Hon är för härlig och så egen, men en sak är säkert, vi alla har olika mål här i livet. We love u - V:et!! :)

Bäst på fest

Jag kan inte komma över hur bra gårkvällen var. Mycket skratt, bra musik, härliga människor och en massa dans. (Oooh man, do we love too dance!!) På fredag drar det igång igen. Då är det nämligen årets första STUDENTFEST på natti. Det är schlagertema och Bencic, Oscar, Oliver och jag funderar på att vara gruppen ABBA.. vi får väl se, jag har förmodligen hittat en svart sparkdräckt och en paljettmössa. Eftersom det är mina vänner som håller i festen, hoppas jag att det kommer en massa studenter och att alla är lika glada som jag på att klä ut sig. Men är man inte det, så finns det iallafall grymma priser i baren, för er som trivs bäst där ;)

För vi ska ta STUDENTEN, fy fan vad vi är bra!


Impulsiva vi

Jag och min underbart goa vän Victoria (Pitten) Pettersson, är två impulsiva människor. Vi gillar galna grejer och roliga påhitt. Gärna fly från ett ställe till ett annat på bara några minuter, hinna med så mycket som möjligt på en dag och träffa alla sortes människor. Människor är ett stort intresse jag har, nya som gammla, alla är välkommna. :)

Det var en bra dag igår. Först räkmackor hemma med mamma och pappa (skaldjur är det bästa jag vet), Sedan tacos hos Westrup med Pitten, Ellen, Elin, Sanna och Tilde. Vi tittade på Twiligt, samtidigt som vi bunkrade upp med chips och godis. (som sagt, man blir tjock utav att umgås med oss) Lika uppspelt som vanligt blir jag när vi tittar på film, men säger man något dumt om Twiligt, tex att det är väldigt "COOLT" att Edvard glittrar i solljuset, då vet jag än som blir arg - Tilde Westrup heter hon. (Ge henne en vampyr så vi får slut på allt tjat)

Jag trodde att kvällen skulle sluta med en alldeles för uppsvälld mage, film och säng, men istället bestämde Pitten och jag oss för att åka in till karlskrona (Fridacé) vid elva tiden. Vi åkte hem till mig, bytte om på tjugo minuter, gjorde varsin grogg och sedan tog vi tåget in. Som vanligt, när vi sitter på tåget, säger antingen jag eller Pitten "Asså vad håller vi två på med egentligen".. (samtidigt som vi båda gapskrattar) Mina föräldrar undrar detsamma. Detta är nog femte gången vi gör såhär.. Men vi lever bara en gång och kul hade vi igår, hur kul som helst! Jag älskar att du är lika taggad som jag Pitten, en stjärna är vad du är!! ;)


Det skulle slutat så här mysigt med tacos..


Men det slutade så galet med karlskrona..


haha min snygga posé.. jag pratar samtidigt ;D (jag är bra på att prata, det är ärftligt har jag hört)

Jeopardy

Kvällen slutade inte bara med Singstar, i stället blev vi nerbjudna till familjen Westrup på fika. Pizza, nybakat - frallor & muffins, chips, choklad, kaffe och cola. Man blir tjock utav att umgås med oss :)
Vi spelade även Jeopardy som börjar bli ett dagligtspel för oss. Cissi och Mattias kom även dit så kvällen blev bättre än väntad.
Nu blir det sängen för mig, jag är så mätt...

Måste även fylla i att Calle är väldigt saknad. Han ser livet från den ljusa sidan och sprider sina positiva tankar över oss alla. Jag önskar att jag vore mer som honom, det finns inget som är negativt i hans värld. VI ALLA SAKNAR DIG CHARLSTOWN, fortsätt ta Australien med storm!


Disaster Date

Vi har bänkat oss i soffan hemma hos mig. I kväll ska det bli myskäll här med film och Sing Star. Tilde, Sanna och Vicke är här, vi väntar på Nina och Bencic medans vi skrattar här i soffan. Vi tittar på Disaster Date på MTV. Jag funderar på att skicka in Vilde, åh vad vi tjejer hade skrattat.
Tidigare tittade vi på filmklipp från fester och skrattade, bland annat vår musikvidio från Kalmar och Tilde som leker med köksinredningen hemma hos Ellen.


Victoria Bencic & Victoria Pettersson


Singstar stjärnor


Sanna, Tilde och Nina


MAMMA MIA!!


Största Linnslusen Nilsson

Frukostbuffé

I dag har tjejerna blivit bjudna på frukost hos Pettsson. Ellen och jag handlade frallor och pålägg, så vi bidrog med lite till frukostbuffén. Vilde kom en timme för sent men hon bidrog med sin underbara personlighet, som vanligt.
Nu ligger vi i soffan och tittar på Coyote Ugly. Blir man glad utav denna film så säg. Jag vill också stå på en bardisk och dansa, skriva mina egna låtar och sjunga, lämna lilla Ronneby och göra något helt galet, helt själv. Men så kom jag på att jag är alldeles för hemmakär och mörkrädd.. haha

Titta ut genom fönstret, det snöar och jag gillar det.Journey - Kalmar

Jag kommer i fortsättningen förknippa Kalmar - Nyårsafton 2009 -2010 med låten Journey. Beror det på lägenheten fylld utav musik, mina härliga vänner, ägaren utav lägenheten - min väns pojkvän, att jag tryckte på låten så fort jag fick möjlighet, eller för att den är så himla bra..? Det vet jag inte men den passar så bra in på vår lilla resa.

En resa till Kalmar som började med shopping, kinabuffé och film kväll. För att sedan vänta in det nya året..

  • Tre rättes - räkor, avokado, gryta, mosadpotatis, sallad, glass, hallon, vitchockladsås etc.
  • Tre olika drickor - "Slabbedask", vin, cider, öl etc. (Vilde fick inte sitt smeknamn utav en slump - hon blandade sin egna lilla bål, som slutade med migrän)
  • Musikvidio - Inte nog med att vi alltid dansar och sjunger igenom långa nätter utav fest. Nu spelade vi in musikvidio till "Don't chaa" & "I'm not a girl". Jag hoppas att jag aldrig mer behöver se dem..
  • Kalmar Torg - Inte viste vi vad torget skulle erbjuda. Förutom champang och kramar så kastades det raketer på mina ben..
  • Kalmar nattklubb - Mina många danssteg motsvarar tre hårda träningspass på gymmet. Kalmar, I'll be back!


Lovisa, Vicke, Grant, Linus och Nellan


2010, here we go!!


Välkommen till min nya blogg!

Jag önskar dig välkommen hit och där efter, en mysig natt. Jag ska själv krypa ner under mitt kalla täcke, tända lite ljus och titta på serien OneTreeHill.

Serien som gör mig så löjligt kär..

RSS 2.0