=)


Hittade mina 5 år gamla Cheap monday jeans.. passar ännu, men sjunger kanske på sista refrängen ;)

Zareb – Reggae Music

Konshens – Straight Forward


Jag älskar dig!


STUDENTBAL 2010

Ikväll ska klackarna i taket, trotts ösregn och för mycket kladdkaka. Lite öl på detta och vi ska ha kul :-)


Mina svar från lilla frågestunden

Postat av: Lisa
Vad är ditt drömyrke?
Svar: Det är Polis och har varit väldigt länge.

Postat av: Fru Matglad
Okej, här kommer min fråga till dig: Vad är det godaste du vet? (i matväg alltså...) Jag vet ju att du älskar Tacos, men förutom det? Kraaaam
Svar: Jag kan inte komma på vad min favoriträtt är. Såklart är Tacos en utav favoriterna men en allätare som jag har svårt att säga vad som är bäst. Men något som borde finnas i varje maträtt och är det bästa jag vet är champinjoner!!

Postat av: Hampe
Vad anser du om kärnkraften? Motivera.
Svar: Skit på dig Hampus! Detta är ett av många tecken som visar på att mina vänner tycker att jag är hur töntig som helst när jag sitter och bloggar.

Postat av: hanna
1. va de lätt atthålla tillbaka tårarna på studenten ? lr jag hade iaf något släppt en o annan tår för att skiten är över ;)
Svar: lätt å lätt, jag gråter minst två gånger i veckan och kan gråta för minsta lilla, så jag visste att jag skulle gråta. Det är svårt att beskriva men det kändes som att ett helt nytt liv skulle börja, portarna öppnades till friheten och all skolångest släppte.

2. Tycker du verkar ha helt underbara vänner, men har du någon som du anser att du litar mest på?
Svar: Ja, mina vänner är fantasktiska. De är alla härliga på sitt sätt. Jag är en väldigt öppen person, har inte så många "hemligheter" om mig själv och har därför inte så mycket att dölja. Jag är väldigt godtrogen och öppnar mig gärna innan jag känner personer. Dömer inte folk förens de visat mig motsatsen och detta hör ihop på något konstigt sätt om hur jag litar på mina vänner. Jag litar alltså på mina vänner tills de visar motsatsen. Men självklart VET jag att vänner som jag känt sedan jag var liten eller år tillbaka är människor jag kan lita på. Jag har nästan någon hemlighet med alla utav mina vänner. Det är väl så att man litar på sina vänner om olika saker ;) Men kan man inte lita på sina vänner, är dem ju inga vänner :)

Postat av: Kattis
Vart ifrån köper du stenarna till dina ringar?
Svar: Stenarna är glas som jag smällter och formar i en ugn :)

Postat av: sofie
Hur kan du alltid vara så glad och snygg? =)
Svar: haha tack Sofie gumman:) vad söt du är! både min mamma och pappa är två glada filurer :)
URL: http://sofiealvesved.blogg.se/

Postat av: Elina
en barndomsvän som du ångrar att du inte umgås med lika mycket nu som förr?
Svar: hmm.. Njaaaja. Det skulle vara min barndomsvän Malin. Vi träffas inte jätte ofta men vi pratar med varandra i telefon och uppdaterar hela tiden allt som har hänt.

Varför är du så snygg?
Svar: haha inte igen.. Tack så mycket blir jätte glad att du tycker det :)

Vad tycker du om Kissie?
Svar: Jag vet inte, har ingen ork att disskutera henne. att tjäna pengar på att vara ngn annan, vara en dålig förebild och ge ut fel signaler till yngre tjejer tycker jag är helt fel. Hon kommer nog inte tycka det är lika roligt när hon blir äldre och tänker tillbaka på vad hon har gjort.

Hur många besökare har du?
Svar:Just nu när jag inte har bloggat på några veckor är de inte lika många som jag innan. Nu är det runt 40p om dagen och innan var det ung 140 om dagen .. det bollar lite upp och ner. Men det är fruktansvärt kul att både se och höra folk läser den(och gillar den :P)

Tänker du rösta i valet? Isf på vad?
Svar: Ja, jag kommer att rösta på vänsterpartiet!

Myser sommaren lång

Hej mina kära vänner och läsare. Nu var det ett tag sedan något hände på bloggen. Jag har tagit ett litet sommarlov här ifrån utan att har tänkt på det. Inom en snar tid ska jag börja blogga lite flitigare igen och svara på frågorna. Jag trivs förstår du.. som bäst utan dator på sommaren. Men det är ju även under sommaren som allt roligt händer och det är ju då det är som roligast att skriva.


Jag har föresten tatuerat mig. Mamma blev inte glad. Arg, ledsen, besviken.
Men jag lever fortfarande och är väldigt nöjd över min fin fin fina tatuering!


I min hängmatta. I skuggan efter en lång dag i solen. Underbart!


RSS 2.0