Måste man skatta :(

Satt och skällde på skatteverket i soffan innan, eftersom jag inte trodde att mitt skattekort kommit, som egentligen skulle ta EN VECKA.. De visade sig dock att Anton stulit mitt brev ;) nee, de står ju Antons namn på brevet eftersom jag på sett och vis bor hos honom. Som det kan gå..
Imorgon måste jag till banken innan jag börjar jobba klockan ett. Måste fixa allt till den första januari, för att de inte ska ta 50% av min skatt.. buuhu.. Lovisa.. ute i sista sekund som vanligt!

Det var föresten tur att jag tittade på min flybiljett vid tre, innan jag åkte igår. Det stod nämligen att jag skulle åka vid nio och inte vid tio som jag trodde.. hmmms.. sånt som händer Lovisa hela tiden.. känns alltid som att jag har koll på allt och så har jag egentligen inte koll på ngt :) tihi! Men livet är väl göj för det :)

Hemma igen

Nu är jag tillbaka i Stavanger igen, landade igår runt elva. Så jäkla häftigt är det att flyga över Stavanger på kvällen. Det kändes som jag tittade ner på ett sidentäcke med smycken på (?.. haha, fråga mig inte. Men de var så jag tänkte när jag satt där. haha) Flyget och tåget gick i alla fall bra, tack och lov! Fick även ut min väska som försvann på resan till Sverige. Den hade aldrig lämnat Stavanger, så nu hade jag två stora väskor att bära runt på.. till tåget, på tåget och hem. En kille tyckte att jag såg lite vilse och nervös ut på bussen så han hjälpte mig med avstigning. Jag undra om inte Normen är trevligare än vi svenskar. Sedan satt Johannes och väntade på mig vid busstationen nedanför vår lägenheten :)

Det är skönt att vara hemma. På något sett känner jag mig mer hemma här än i Ronneby. Det är så mysigt här!
Har jobbat idag mellan tolv och fem. Har sedan lagat mat till min älskling som har skadat sig på jobbet. (Stackarn, nu måste jag tycka så synd om honom)

Nu ska vi ha filmkväll här hemma. :)

Julafton i snöbyn!

Så nu ligger jag i sängen och har gjort en till jul tillsammans med släkten i livet. Jag tycker att julen är så förbannat mysig varje år, men så vipps så var den över igen..
Idag har vi först varit hos farmor och farfar med mina kusiner, åt god mat och sedan gick jag till Westrup för att mellan landa.. Sedan åkte vi till mormor och morfar där mina knasiga morbröder även befann sig. Som vanligt gick jag därifrån efter all god mat och julklapps utdelning med skavsår i öronen.. :)

Mitt bagage har ännu inte kommit fram ifrån Stavanger.. Känner mig så dum då man tar emot julklappar, men inte kan ge något tillbaka :( Sanna, Tilde och jag har även varit ute på en julepromenad. Det behöver man också efter all mat :) Man borde föresten aldrig ge mig choklad.. ge mig lillfingret och jag tar definitivt hela handen!

Har en massa bilder som jag ska visa sen.


LÅNG RESA!

Nu är jag hemma igen, i min älskade lilla by. Har varit en lång resa som började klockan fyra i mosse. Anton och Johannes var så snälla och fäljde med till flyget. Sedan stressad jag runt som en yr höna på flygplatsen för att hitta. Till slut kom jag med, men det var på håret.
Satt brevid en man som inte hade snytigt sig på länge. Han torkade iallfall av snoret på händerna. Var jag inte sjuk innan, så blev jag det definitivt nu! Stackarn var även rädd för att flyga, satt och skakade och hyperventilerade. Det fick mig att bli nervös också.
När vi väl landade i Köpenhamn kom inte mitt bagage. Jag som gick runt med ett leende på läpparna över att vara hemma.. försvann sedan rätt fort.
Sedan väntade tågresan.. Hoppade på ett tåg som skulle ta mig direkt till Ronneby. Det gjorde det dock inte. Det blev en massa förseningar, tekniskt fel och mer.. så jag bytte tåg två gånger.. Sådant som händer dock i detta underbart KALLA väder.. :)

Nu är jag iallafall hemma och är glad! Har ätit och fikat med mamma och pappa. Är trött och funderar på att kanske bara gå en runda på stan ikväll istället för fest. Men jag är allt lite sugen på fest och träffa Michelle :)

Bilder kommer snart, HA DE!


En snygg bild, för någora år sedan!

Zigenarbuss

Så nu har jag precis stigit av Zigenarbussen.. Folk står på varandras fötter och klänger som apor för att få plats. Herregud, vilket dåligt bussystem de har här i Norge. Varför inte ta in en buss till när det är dubbelt så många passagerare än vad det finns sittplatser till?.. Inatt åker jag hem till Råttneby igen. Där behöver man inte åka buss, för allt är så nära :) ååh, så kosligt!

Fick jobba idag iallafall från ett till fem. Gutt med lite mer pengar! Det är dock mycke utgifter, så som hyra, busskort (som jag behöver ett nytt, igen) och julklappar :(

Ska kränga i mig en pizza nu, som man typ lever på i denna lägenhet :) och sedan ska jag packa och bege mig hem runt fyra inatt :)

Snart hemma

Jag ska inte jobba mer förens jag kommer tillbaka till Stavanger igen. Har alltså varit ledig idag och är ledig imorgon. Sedan åker jag imorgon natt. Är förväntansfull.. herregud jag har ju inte varit iväg så länge. Ändå känns det som ett tag! Hade panik innan, kunde inte räkna ut vilken dag jag skulle åka, om det var inatt eller imorgon natt.. haha Jag är lite trött! Ska vara hemma till den 28:de och sedan flyga tillbaka igen.

Har beställt två fina klänningar som ligger hemma och väntar. En röd till julafton eller juldagen och en till nyår. Hoppas dem är fina på :-)


Tildis och jag påväg ut på julpromenad förra året :-)


Ser ni vad det står? :-) vi har förstaparket!!


går runt i min mysiga bebis-sparkdräckt hela tiden :)

Bilder Söndag


Anton hittade en genomskinlig tröja i soffan.. lite allternativ, så snyggt :D (synd att man inte ser det bara)


Nu har vi en massa snö här också!!


Mina presenter från julbordet :) en marsipan ko? , armband, skål, ljus och en ask format som en muffins :)


Vi har inte så mycket julpynt.. titta grannarnas dörr.. :(


Vi får ju inte vara sämre.. hängde denna lille här som Antons mamma har skickat :)


Ut på äventyr..


För att köpa godis och putta igång Nicks bil som inte fungerar..


Johannes och Anton.. därbak.. haha


putta, putta på cykelbanan och sedan ner för en nedförsbacke.. Jag fick styra en bit (men bara på cykelbanan) tur att bromsarna funkade lite iallafall.. men det gick tyvärr inte att få igång den :(


Fint med snö :)


Nick och Johannes


HEJ MITT VINTERLAAAND :-)


Anton Nick och Johannes


God Jul på dig!!


Jooohaan var inne i värmen :)


Vi har lyssnat och sett på Musikhjälpen. Det värmer mitt hjärta lika mycket som Timbuktus låtar, att se hur mycket pengar de fick ihop :-)

Grekiskmiddag och Julbord med Benetton


En egocentriskLovisa..


Saft och chips :-)


ljus :)


Jag öppnade en julklapp till mig själv, då jag inte hade ngt att ha på mig.. :) hehe


på grekiskresturang med Johannes :-) det var kempegott!


:)


bröd och tsatsiki, så gott!!


En liten film från fredagskvällen innan läggdax!


Mina två julklappar till "Klappeleken" (julbordet) med Benetton, i lördags :-)


Julbord med Benetton tjejerna hos min chef Camilla (till vänster) , och karen :-)


Trine och Marhta :-) härliga tjejer!


TAPAS, så himla gott!!


Karen, laddad för klappeleken.. med absolut vodka i handen.. hmm.. haha


De sa att jag hade nybörjartur.. fick mest klappar :)


Jag hade panik innan julbordet.. hade inget att ha på mig och råkade klippa luggen över halva pannan... :( menmen.. det växer väl ut igen :-)


Fina tjejer!


Trine var lite sjuk.. men söt ändå :) hihi


Karen dansar!


En sväng om..


Vi lyssnar på LIIIGTHAAA!!


Så goa tjejer på Benetton :)


Camilla :)


Trine =)


Martha och Karen tar en sväng om! =D


Camilla =) haha

Grattis bäste far!!

Idag är det fjärde advent och min underbara pappas födelsedag. Tro inte att jag hade glömt pappa för det hade jag inte :)
Min mamma ringer gärna väldigt ofta på skype och eftersom jag är rätt trött av mig när jag kommer hem ifrån jobbet, känner jag inte att jag får ut så mycket mer än mm, aaa.. när vi pratar. Men hon pratar ju såklart! Precis lika mycket som alltid och frågar precis lika mycket.. och samma fråga om och om igen, för hon glömmer lyssna på svaret jag precis sagt. Men jag älskar min mamma, kanske dubbelt så mycket för att hon är precis så. Jag älskar min pappa också, han är så go. När mamma sitter och tjatar i skype avbryter pappa gärna med att säga, "Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt".. haha Kanske för att rädda mig lite ifrån allt tjat eller för att slippa höra mamma som gärna böjer ner ansiktet i micken på datorn och skriker för att hon inte tror att hon hörs. Tro mig, hon hörs!

Iallfall.. så ringde min bror på skype idag. Blev glad när jag såg att det var han. Jag säger HEEEJ och vem svarar?.. Jo, mamma -HEEEEEEJ!!! haha

De hade kalas hemma för pappa. Lite av släkten var där , som jag också ska få träffa snart. Det ska bli mysigt att fira jul hemma med familj och släkt och sedan juldagen med vänner!

Johannes säger att vintern är dödens tid. Då dör alla växter, många djur fryser ihjäl och mer människor tar självmord under dessa månader. Han är så fin som alltid tänker på andra!

 
Familjen ball i Thailand 2006 :)


Jag och kärebror :)


Fredagsmys!



Vilken underbar låt och vilka röster!

Hej min vän!

Nu var det helg igen. Det går fort, känns som igår då vi hade en jätte rolig kväll här i lägenheten. Juste. Jag gör bort mig varje dag på jobbet då vakterna kommer in och frågar om det är "Roligt" .. njaa säger jag och tänker "inte skit roligt".. men så kommer jag på att Roligt i Norge betyder lungt.. Samma visa varje dag, att man inte lär sig.

Nu ska jag gå och göra mig lite iordning. Johannes och jag ska nämligen gå på en grekisk resturang, för att fira lite "Jul" tillsammans. Han kommer ju att vara kvar i Stavanger och jag ska heeem :)

Imorgon efter jobbet ska jag hem till min Chef tillsammans med de andra tjejerna på jobbet. Vi ska ha julbord, äta tapas? Har varit och handlat en julklapp till "Pakkeleken".. Ni vet den leken då man slår en tärning och förhoppningsvis får man en pakke. Man ska ha med sig två paket.. En "lurpakke" och sedan en "finpakke". Lurepakken får inte kosta något. Funderar på att slå in en gammal trosa.. Min Chef slog tydligen in sin mormors bh en gång.. haha


Jag, förra veckan.. inte fullt så frisk!

Promenadbilder


Lite bilder, påväg till sjukhuset.


Tjusigt!


Johannes har manbag ;) psss! Han föreslog att lämna in mig på psyket istället, som låg brevid.. för han tycker att jag är väldigt knasig!


I stan igen.. Johannes försökte hjälpa mig med att övervinna min rädsla för dessa fula och farliga fåglar.


Om man matar dem, sätter dem sig på en.. Jag hade aldrig satt mig på de bänkarna.








Har lagat någon form utav Thaimat idag. Blev överraskad av mig själv.. kanske att de bor en kock i mih :-)


nudlar, skaldjur, thaikrydda, sweetchili sås, gurka, paprika och champinjoner.. inte alls svårt men ack så gott ;)

One love, One life




Leta efter en mer omtänksam människa än min man. Han har varit med mig på sjukhuset idag, samt bjudit på Burger King efteråt. Han är så fin, mitt hjärta!


God Jul!


Snygga bilder mamma har lagt upp på facebook, på min bror och mig!


Tisdag


Jag idag på lagret.. jobba med dig!


Detta sitter utanför vår hiss i huset =)


=)


=)

Jag är sämst i världen!

Har dragit vatten över huvudet igen.. (eller vad det heter) Behöver verkligen min lön nu! Undra hur mycket dem tar utav mina pengar, när jag drar mitt kort eller plockar ut ur automaten.. En käftsmäll och så var vi tillbaka på noll igen. Hatar mig själv (NEJ), mitt huvud och stress!


Gillar denna låt jätte mycket. Samt Ozzy Osbourne, som jag har sett live! Satt på Tims axlar med en tändare i handen och sjöng "Mama I'm Coming home" , rös över hela kroppen!

Kaffemorgon!

Sitter och äter frukost och dricker Kaffe med Antonio brevid, som tittar på Scrubs och Johannes som äter honey puffs (manligt, haha) Anton ska köra mig för han är så snäll. Till lunch ska jag äta "Lapper". Blev bjuden på jobbet igår och nu har jag köpt dem själv. Smakar som pannkakor och ser ut som plättar. Jobbar till fem idag, ska sedan gå en runda på stan för att leta upp en julklapp till "Klappeleken" som vi ska ha på julbordet med jobbet på lördag. Måste även komma på vilken (tapas)rätt jag ska laga och ha med mig. SNÄLLA HJÄLP MIG! .. FRUMATGLAD!



Fridens liljor!

Sång till friheten!

Lyssnar på Björn Afzelius just nu. Har lyssnat på hans låtar sen jag var liten, då min storebror spelade dem på repit hemma. Mitt hjärta fylls utav kärlek när jag hör hans låtar (det låter som en kliché, jag vet. Men det är faktiskt sant!)

Har jobbat idag från elva till fem. Är mega trött efter mat och städ. Idag är det lucia, möttes av ett stort Luciatåg med häst och vagn när jag gick ifrån jobbet längs vattnet. Mysigt men jag har inte så mycket julkänsla!



Du är det finaste jag vet
Du är det dyraste i världen Du är som stjärnorna Som vindarna Som vågorna Som fåglarna Som blommorna på marken Du är min ledstjärna och vän Du är min tro, mitt hopp, min kärlek Du är mitt blod Och mina lungor Mina ögon Mina skuldror Mina händer och mitt hjärta Friheten är ditt vackra namn Vänskapen är din stolta moder Rättvisan är din broder Freden är din syster Kampen är din fader Framtiden ditt ansvar..

Två korta festklipp!



En liten film från igår =)


Förrförra veckan!

Bäste utekväll i Stavanger


Jb och Johannes


Tommy och Nick


Johan , Nick och Peter


Jag själv, i högstahugg.. försöker hinna killarna ikapp.


Härlig bild på två härliga killar!


Tommy provar på något nytt.


Go och glad kexchoklad!


Ni somnar väl inte?


Tjuhu..


Vad händer?..


Tommy hade feber, så han fick sitta ute i kortbyxor, i minusgrader!


Jonas är glad!


Jonas och Peter


Nytt halsband


Det går bra för honom


Happy guys =)


HAHA, ASSÅ DENNA BILD! Titta JB!


Lite ljust, men här är Nick!


Johannes och Johan


Jag införde en ostbåge tävlingen.. det gick väl sådär!


Jag förklarar reglerna.. Se så koncentrerat det är!


några skallningar. haha


nice närbild!


en hand


Hallå Jonas


Jb och Jompa


Jag dör lite ... haha


Jonas


Nu blidde det svartvitt..


Johannes, Jb och Jag


Skolfoto?


Charmknutte


Haha, hallå!


Klättring i hissen


GOD MORGON , GOD MORGON!!


Anton lite trötter!

Efter en härlig helg har jag blivit döv!

Gud vad tiden går fort här. Killarna håller kanske inte med mig. Men nu har det ju precis varit helg igen. Tredje advent idag och vår advetsljustake är skev. Andra ljuset brinner snabbare än första.
Har haft en kalas bra helg. Igår slutade jag jobb vid fem och åkte hem, då killarna satt hemma och förfestade. Efter ett tag kom även JB och Tommy. Vi åkte senare in till Chekpoint. En av de bättre kvällar jag haft, hade sjukt roligt! Det slutade med efterfest hos oss..
Imosse hade jag fyra missade samtal ifrån min Chef som ville att jag skulle jobba eftersom Trine vad sjuk. Självklart ställde jag upp. Behöver ju pengar + att det är 100% OB på söndagar. Mådde väl lite sådär men tänkte inte så mycket på det, då jag hade fullt upp på jobbet. Jag var där själv idag och skulle därför räkna kassa, låsa och larma. Larmet gick dock igång på högvarv då jag förmodligen slog in fel kod. Det tjöt över hela gatan och jag hade hjärtklappning (Whay me?) Min mobil hade dött och telefonen inne på Benetton fungerade inte så jag kunde inte få tag på Camilla. Men som tur väl va, kom grannarna ifrån Body Shop och hjälpte mig!

Imorgon börjar jag jobba elva. Hoppas inte jag har ställt till något för Camilla och Benetton nu..


Kan inte få nog utav mitt jobbs Kampanjer! (Bilderna är sjukt häftiga!)























ÄR TILLBAKA!

MOHAHA , NEJ MIN VÄN! JAG ÄRO FÖR JOBBIG! JAG KOMMER ATT BLOGGA HÄR IGEN! 


Min EllaBellabus

Ska man alltid vara såhär trött

Jag är så trött när jag kommer hem ifrån jobbet att jag nästan alltid känner för att gå och lägga mig direkt, när jag kommer innanför dörren. Ska det vara såhär tills man går i pension, från och med nu..? Jag tror inte att jag orkar vara såhär trött.. På jobbet är jag pigg, går runt med ett leende på läpparna. Jag gör inte så mycket. viker kläder, hjälper kunder, slår in julklappar, säger hejhej och Ha dee. Hur kan detta lilla ta musten ur mig?

För några dagar sedan visade och lärde Camilla mig lite färglära. Hade ingen aning om att det ligger så mycket jobb bakom kläder. Camilla är verkligen duktig.. vet precis vilka kläder som passar varje person... vilken färg, figur och så alla dessa material på kläder.. Jag lär mig, sakta men säkert. Har lärt mig att antingen så är du sommartypen, hösttypen, vårtypen eller vintertypen.. Detta handlar då om vilka färger vi passar i. Jag är tydligen sommartypen som passar i klara färger.. blabla.. Det är många som frågar vilka färger som passar till sig själva när det handlar på Benetton. Innan stod jag som ett frågetecken och tänke.. öööh.. "ta den färgen du tycker om" Men nu har jag lärt mig att alla färger inte passar till alla.. Jag bli sykad av detta jobb.. Så fort någon har gått förbi mig, har jag tänkt vilka färger som är rätt och fel.. haha Vad händer med mig.. Jag har verkligen glidit in i detta jobb på ett bananskal känner jag nu.
Sov ingenting inatt då det var efterfest här.. 3 fulla svenskar, 1 norrman och en skotte. Idag är lägenheten lite trött. Vi har ätit familjemiddag, som Nick och Johan har stått för. Kött, pommes och beanise, så himla gott :)




(åååh, vad långt det blev!)

Nästan helg!

Kom hem ifrån jobbet för en stund sedan. Har lagat mat till min lille bebis Johannes ;) Johan, Anton och Johannes ska ut på pubben nu med sina jobbkompisar. Nick, Johan och jag har fredagsmys. Johan spelar gitarr nu till Idol :) Ska snart springa ner till Kiwi och handla godis, och kex till Johan, för jag åt upp alla hans igår..

Har dock inte helg än. Börjar jobba imorgon vid tio. Trivs så jäkla bra på jobbet! :) Sedan får jag helg tills tisdag. Har varit duktig idag på jobbet. En kund var påväg ut ur butiken då jag drog fram två tröjor till henne och babblade lite, (gud vet vad jag sa) och vipps så köpte hon båda två :) wihu måste ge mig själv lite creed!
Har handlat två julklappar idag också, mycket fina saker :) Imorgon ska vi ha familjemiddag igen :) tjuuhu!!


Julkalendrar på lagret :)


hallå hallå, här ligger jag :D


På jobbet


Påväg till jobbet klockan ett. Is i dammen och en massa fåglar som är skit läskiga!


Mysigt med sooool :)
massa fåglar..


Min snygga Chef, Camilla :) Fick varsin chokladkalender idag av henne.. som vi ska har på jobbet :)
Hur go som helst!


Lite av butiken :)


Här är väskan som jag vill ha :P


Marta och jag har mublerat om i två timmar , bilderna är dock tagna innan :)


lite till av butiken :)


nördar mig i provrummet....


skypeade med Benni :) hon är underbar och hennes familj!!



Önskar mig fred på jorden och denna parfym i julklapp :) (mamma)

Knasiga vänner

Pratade med Sanna, Tilde och Vicke igår på Skype. Började gråta så fort jag såg dem och nu saknar jag dem som attan! Är så glad över att ha så fina vänner där hemma! :-)


haha.. Hur kan man börja gråta när man ser Tilde såhär snygg?! :')

Vill önska mormor och morfar trevlig resa till Kanari öarna , samt mina underbara vänner Victor, Victoria & Simon, trevlig luffaresa :) är så avundsjuk!

RSS 2.0