Ska bli bättre

Jag lovar att inom några dagar ska jag blogga rumpan av mig. Jag ska visa en massa nya bilder och berätta en massa annat roligt. Det har varit så mycket med studentfester ett tag att jag inte orkar sätta mig här och ladda in bilderna. Jag har iallafall haft en SJUKT rolig helg. Fredagen var hur bra som helst med mösspåtagning och studentfest!!!!


Jag bjussar på en bild så länge... haha

STUDENTFEST - MÖSSPÅTAGNING!

Denna vecka har det varit "temavecka" i skolan. Vilket innebär att man klär ut sig till olika saker varje dag. Det har väl gått lite si sådär. Vissa har varit superduktiga och andra inte alls. Jag hör väl till dem som har varit lite sämre på att klä ut sig. I måndags var det Indian och Cowboy tema, men jag såg nog mer ut som en bohem och i tisdags var det beachtema och då hade jag en klänning och bikini på mig. Det var nog inte så genomtänkt av mig, då jag har varit sjuk denna vecka och tack vare detta har jag blivit värre.
Nu börjar det verkligen närma sig STUDENTEN!! Idag har jag gjort mitt sista plugg jag någonsin kommer att göra på knuttan igen ;) hihi NU SKA VI BARA FIRA I SOMMARVÄDRET!! =) 

 GLÖM INTE MÖSSAN, STUDENTER!!

Nu på fredag har vi även mösspåtagning i skolan och efter detta är det fest på Jekyll & Hyde. Det kommer att bli en heldagsfest, hoppas att solen är framme! =)


Mys i ösregn

Någon jäkel har fifflat bort mina bilder från kameran. Blir så sur! Konstigt nog, syns två av 100 typ. Men jag kanske får ordning på det imorgon.


Jag kom på den brilljanta ideén om att grilla och dricka öl vid vattentornet ikväll.. När vi väl kom dit pissregnade det.. Men efter ett tag blev det hur Chillidill som helst :)


Härligt gäng! Hampus, Vg, Peter, Bencic, Fejjan, Charls, Jim, Sanna och Vilde =)

Lördag & nya ringar


Min dag började med hotellfrukost sedan shopping i karlskrona. Nu har jag en massa nya och fina kläder, tack vare mamma :)


Jag har även gjort några nya ringar idag :)


Nya silver ringar.


Alla är nya förutom den svart/gröna =)


=)


Den blåa är ganska stor och genomskinlig men den blev häftig ändå tycker jag =)

Ikväll väntar fest och lite grill kanske ;)

Fina flickor!


Såhär glada och fina var mina tjejer idag. Vi skulle åka hem till Nina med lite godis, chips (hennes favorit) och filmer. Hon har ju som jag tidigare berättat opererat sig, stackarn. Vi spelade spel och fikade på Ylvas bullar tills det var dags för mig att jobba och titta på fotboll.
Vi har även lottat idag till balen, som jag ser fram emor väldigt mycket. Det är nära nu!! =)

Annars har min fredag varit lugn. Jag kom hem ifrån en fika hos Sanna och en promenad med henne, Vilde (i badtofflor) och Bencic för en stund sedan. Nu ska jag titta på entourage och ladda inför imorgon, shopping med mamma och lite fest på kvällen. SEE YOU LATER ALLIGATOR!

Vad ska man önska sig i STUDENTPRESENT?

Jag har faktiskt inte önskat mig något speciellt.. eller jo vem försöker jag lura!

Jag har önskat mig en ugn, som man smälter glas i. MEN DET ÄR HUR DYRT SOM HELST! :()

Jag har önskat mig en båt (mamma frågar om jag tror att hon är gjord av pengar)

Dessa två allternativ är nog ganska uteslutna eller vad tror ni ;)... HAHA

Jag har även önskat mig ett par vita converse, kanske inte helt omöjligt.. =)

En kamera kanske? DET VILL JAG VERKLIGEN HA! men vilken är bra? Den får inte vara för stor, för jag vill kunna ha med den överallt. Jag vill heller inte ha en digitalkamera. HAR NI NÅGOT FÖRSLAG PÅ EN BRA KAMERA?... SOM INTE ÄR FÖR DYR, SÅ KAN JAG VIDAREBEFODRA DETTA TILL BOSSEN (MAMMA) ;) .. sedan kan jag hoppas =) haha

hmmm..

Här är lite andra fina saker som man också kan önska sig..

Ö
gonskuggor från Kicks tror jag.. =)


Jag vet inte vart denna tröja kommer ifrån men den är så fin!

It's a LOVE LIFE!

Tilde säger att hon blir förbannad varje dag då jag inte har skrivit något nytt i bloggen och Calle säger att jag sviker mina "fans". Vilka fans undrar jag då, när det är Tilde som gör att mina unika besökare (som det heter) är så många, då hon går in 20 gånger om dagen. haha =)

Men nu när jag har fått åder om att bli bättre, får jag väl bli det.

Fredde kom precis inspringandes med hårfärg i hela huvudet, stressad och säger till mig att tvätta ut det.. haha han är för härlig!


Två svarta ringar, som jag har gjort =) tyvärr har jag inte gjort något åt naglarna..


Ellen i onsdags eller torsdags, förra veckan då vi var och grillade ute på ekenäs! (Ellen har en massa fina bilder från den kvällen, som förhoppningsvis snart kommer upp)


UNDERBART GO VÄNNER & en mysig kväll =)


Min pappa och jag. Han vet inte vad han gett sig in på.. då bilden publiseras här =)
Detta var i lördags då vi skulle till Cafe & Matsal och äta. Frumatglad har fler bilder!


Min mamma är glad idag (det brukar hon iofs vara) Mormor har stickat denna fina kofta till henne & jag vill ha en likadan :( Jag plockade blommor till mamma, vilket jag har gjort varje sommar sedan jag var liten. (haha) Dessa är dock fridlysta men de stod så ensamma och utspridda.. och jag tog inte dem ifrån någon tomt, hihiihii

Jag funderar även på om man kanske ska bli florist, gud vad jag ska göra mycket och bli mycket.. inte konstigt att mamma och pappa får huvudverk av mig..


Såhär glad var jag igår, då grillade vi igen.. på samma ställe som förra veckan, fast då hade ingen kamera med sig. Efter grillningen åkte vi till Jekyll och tog en "aftergrillning" ;) Hade en super kul kväll, det impulsiva är det bästa!


Jag undrar vart min bror håller hus. Det var längesedan vi sågs nu!!! =( Föresten så har jag aldrig sätt någon så söt som min bror när han var liten! =)


Detta är jag när jag är bebis.. miiihihi.. Hoppas att mamma har sparat dessa kläder, jag tycker dem är så fina =) haha


Igår skrev jag om min barndoms vän Malin och idag skriver jag om min andra barndoms vän Nina. Idag har hon opererats, Stark som hon är gick det bra, det gör mig glad! Hon är en fin människa och en vän jag alltid vill ha vid min sida! :) SKA ÅKA OCH PUSSA PÅ HENNE!

Malin bloggar på BLT

Idag är det strålande solsken, helt underbart varmt vilket får följderna.. en svettig Lovisa. Jag som hade tänkt springa idag, det räckte att gå hem från skolan.. Nu känner jag att trycket av allt plugg börja lätta men ändå så har jag lite ångest över det som är kvar. Jag är dock ingen människa som gräver ner mig, deppar.. utan istället tar jag med korv och hamburgare till vårat grillande ikväll. Nu ska det mysas i det varma!

Jag vill även tipsa om min käre barndomsvän Malin som bloggar på BLTs studentblogg. Hon har även skrivit ett reportage i tidningen. Hon är så jädra go och fram för allt rolig! Det var dock alldeles för länge sedan vi sågs eller hördes vid. Jag måste ta och ringa henne, har en massa att berätta. Jag och malin har iallafall regelbunden telefon kontakt vilket kanske låter konstigt då hon bor på gatan ovan. haha. Nu för tiden pratar vi oftast i telefon och håller varandras liv uppdaterade på de viset. Det är nämligen jobbigt att jag pluggar här och hon i karlskrona. Åh som jag kan sakna mitt får ibland ;)


vilka tider, vill nästan inte minnas, men kul var det! =)


Greyson Chance


Greyson Change, för er som inte har lyssnat, Han är grym!

Nu måste jag fortsätta plugga psykologi..

gör allt för att slippa!

Förlåt för mitt dåliga uppdaterande. Jag har fullt upp i skolan nu vilket du kanske förstå, då betygen ska vara satta nästa vecka. Jag behöver plugga som ett djur men jag hittar alltid en massa annat att göra. Som att umgås med mina vänner, städa, baka eller liknande. Idag har jag även varit ute och sprungit, (allt för att slippa plugget) Tilde trodde inte sina ögon.. Jag var helt slut efteråt, somnade på badrumsgolvet då jag höll på att göra sittups.. sedan somnade jag i badkaret då jag skulle duscha. haha.. Ikväll har vi myst lite hemma hos mig och hos Vildis. Igår var vi hemma hos Bencic och tittade på film.. men som vanligt sitter Hampus själv och tittar till slut ;)


Jag kommer att berätta mer om helgens STUDENTFEST och om fler fester, men nu behöver jag sova!

STUDENTFEST IKVÄLL!!

Jag hoppas ni är taggade, för ikväll kör vi.. eller om en stund ;) hihihi SOMMARTEMA GÄLLER och börjar det regna, vore det ju inte sådan skäll ändå, det är väl ändå så en svensk sommar ser ut! =D WOHO, FÖR VI SKA TA STUDENTEN!

PUSS & KRAM IKVÄLL SES VI GLADA "PÅ" STAN!!


3 blondiner..


Kanarie Öarna

Jag hittade precis bilder på min användare i skolan som Nishma har skickat till mig. Det är bilder ifrån när vi var i Gran Canaria med gymnastiken (kommer inte ihåg vilket år)

Hon känner mig alldeles för väl.. Jag fick enbart dessa bilder, haha så jädra kul!


Jag själv.. vilken skräll.. att hon trodde jag ville ha den :(


och en bild på en svettig och härlig gymnast ;) haha

STUDENTFEST - SOMMARTEMA & MUSIC QUICE!

Nu är det dags för STUDENTFEST igen, denna gång är det SOMMARTEMA!! Idag är det precis en månad kvar tills vi står på munktrappan och springer ner och tjooar, kan det bli mycket bättre?! =D Men innan dess ska vi festa till att ordentligt tycker jag. Nu på torsdag är det nämligen Music Quize/sommarfest på Jekyll & Hyde. Fejjan och Anna från "Older women younger men" ska sjunga och spela. Efter Music Quizen fortsätter festen och håller på till klockan 01.00. Jag vill även påminna om att ni inte behöver ringa och sjukanmäla er dagen efter för vi är ju LEDIGA ;)
Vi vill se alla taggade och glada studenter där, FÖR VI SKA JU BANNE MIG TA STUDENTEN!! =D


Matte, 4 fikor & färg!

Klockan är tolv och jag är inte redo för sängen än. Jag har haft en jätte bra helg i Jönköping med härliga grabbar och Bencic. (Det kommer en massa bilder snart) Idag är jag otroligt glad, det känns som att jag skuttar på rosa moln, eller vad man nu brukar säga. Jag har äntligen klarat av min matte och fått ett godkänt betyg, aldrig mer tänker jag läsa matte. Men gud så UNDERBART det känns nu! =) Detta firade vi med fika på Cafe & Matsal, fika på Jekyll & Hyde, Fika med vänner och fika med familjen.. gud som jag fikar =) haha



Sanna stretchade innan hon blekte mitt hår idag =) haha


Jim körde en annan variant.. =)


och så var det dags.. musik och lite dans..


Är inte jag sexigast ;) hahaha


HA HA!!!


Jim och Vildis! Tilde är nöjd efter sitt vadagliga yoggiglas hos mig ;)


mongolovisa =D haha


Söta sanny =)


Goa pappa hade köpt bakelser, han är helt kart bäst, Likaså mamma!

Fika & Smycken

I torsdagskväll var gänget hos mig för att fika och spela spel. =)


Sanna bakar scones! :)


Sannas häftiga frilla ;)


Härliga buddys :)


Bönan och Charls.  Är så glad att han är hemma :-)))


Smällter chocklad och värmer bär till min Tilde :)


Stora som hus blev dem..


=)


Johannes har också kommit hem nu, skäggig, brun och fin =) härligt!

Fredagsfika med mamma, pappa, Bencic och Ellen :)

Bencic vill ha mera bullar..


Bencic i min nygjorda ring :)


Ellen med en vit :)


Mitt mindre lyckade fat. Glas som ska bli ringar och de två vita är öronhängen.


Mammas goda bullar =) jag åt fyra innan jag gick ner till gymmet..


lördag morgon.. jag har precis bakat chokladbollar till resan. Snart kommer Peter i Scoobydoo bilen och hämtar mig :-)


Helsingborg - Helsingör!

Jag har haft en kalasbra kväll :-) Vilding och jag var på Kina resturangen då jag blev lämnad runt bordet för att Tilde pratade i telefon i flera timmat på kinatoan. haha.. Kom precis hem ifrån lite vin hos Fejjan. Imorgon åker vi på en liten ROADTRIP till Jönköping. Kommer bli minst sagt roligt.

Förra sommaren åkte Bencic, Linus, Chrille och jag till Helsingborg och helsingör. En riktigt rolig kväll som kanske inte slutade lika bra för alla.. :)


Taxi =)


Charmigate bilden ever.


Fika pause :-)


Min Kicka =) Lotta Bencic packade ner fika till oss.. haha


Chrille =)


Linus gör reklam för mammas muggar.


och så var det dags igen..


Jag vet inte vad jag försöker med..


Vi hann med en snabb shoppingrunda, då Bencic hittade denna hon ville ha..


Första bästa plats tog Linus när vi var framme hos Glenn =)


Bencic kirrar musiken =)


Snabbkaffe eller drömmarnas te? ;)


och jag fick också vara med =)


MOT HELSINGÖR!!


Jag och min älskling :-)


Det blåste lite..


SNÖGGA!!


Linkan kör en egen variation av Titanic


Skål på er kära vänner =)


Bencic och jag tog en pause på torget i helsingborg.


glada Lovisa =)


Tillbaka i lägenheten och det var suddigt.


Lite dans ifrån mig.


härlig bild =P


Crazy girl!


resten utav kvällen är en historia.. =)


skrattar mig lycklig!


=)


=)


och så var det morgon igen..


Glenn =)


antingen gigantisk eller väldigt liten..


Fiight!


Chrille gjorde sina behöv över hela lägenheten och de fick han sota för!


mosad.


grabbar.


Linkan =)


Jackson jackan på, haha


hejrå, hejrå!!


Chillfest

Jag har glömt bort att skriva om Studentfesten "Chill" på Jekyll and hyde. Det blev en lyckad kväll med en trubadur som spelade. Super duktig var marcus och han fick många att sjunga med :-) I baren fanns det chilldrinkar att hämta (som bestod utav bla chilli) Jag hade ingen kamera med mig men hittade några av Cissis härliga bilder! På torsdag drar vi igång med tredje studentfesten som är Sommartema med music quice. Kommer bli en riktigt rolig kväll förmodligen den bäste ;) FÖR VI SKA TA STUDENTEN!


(Här har vi min as ;) Cissi sötnos och Sanna hittade dit :)


Linus, Vicke, Bencic och Chrille i chillsoffan =)


Grabbarnagrus =) Rasmus, Pette och Alle


Mina flickor! Titta vilken härlig drink.. undra om den var stark?


Marcus!!


Studentrebusen! gissa vad det blir? :) Fina priser från smyckesaffären i stan utlovades.


Jag med mina kickor =)


Så här ska det se ut när man tar STUDENTEN!! Peggy och Nette =)


Sanna going crazy på Robert.. haha


Bästa bilden för kvällen..


Jag och Sanna.. haha


Jag skojade bara, denna är absolut bäst!!! hahahaha så söt!

Snagg & Grillkväll!!


Vilding påväg till Vg.


Pisch var vår husfru.


Så var det äntligen dags..


Nina "vet vad hon gör".


Fram med kökssaxen.


och så var det av.


Så tycker jag absolut att du ska ha det.


Tjejerna stod för dansen.


akta mitt öra..


Hejdå håret..


Publiken och nu var det Vgs tur.. (han med minen, haha)


Mina fina girls :-)


Hon är en hipphoppare, ja det är hon.


Hejdå Vgs hår.


Titta så glad hon blev. Vg är lite hårig på ryggen ;)


:-)


Grillat =)


Vilding och Robin.


Sam & Hampe.


Sötnosarna =)


Jag och min sötnos =)


Peter & Vigge i ny frilla =)


Snygga brudar!


Mina älsklingar :)


dance dance.


haha, så härliga.


Fråga mig inte vad de gör.


Tilde, så fin!


Pisch, Ellen, Nina och Peter.

Det märks att Calle är hemma

Jag sitter i Vildes säng just nu med en hel hög utav människor och vi ska titta på film. Jag har haft en kalas bra dra trotts att jag var sjuk imosse. Jag har varit och sjunit, det gick kalas bra därför är jag super glad!!! :)
Vicke ligger här brevid och har precis övertalat mir till att åka in till karlskrona imorgon på fest. Jag är inte så svår att övertala.. I helgen smäller det då jag, bencic och våra grabbar ska åka iväg på en "svin resa". haha


Såhär rakad är jag för er som inte har sätt det. Funderar på om jag ska raka andra sidan också..


Vilding, Linus och Calle har tidigare varit hemma hos mig och ätit pannkakor som mamma gjort.
Då jag sa att jag as garvar till Maria Montesami för att hon är så jädra go. Sa Calle att jag skulle passa som en Hollywoodfru då jag inte gillar att jobba och för att jag är lite halvtrög.. snäll är han.. det kom ifrån rätt trut... ;) haha

Onsdag med klubb 29

Här kommer lite bilder ifrån en onsdagskväll på Jekyll. Jag har ingen aning om när det var men kanske förförra veckan :)


Vi börjar med en rätt scarybild =)


Vi fortsätter med denna som även är disgusting.. Två matvrak, Ebbe och hipphopparen


ring mig säger han.. ;)


och så buggar vi lite.. haha


nae nu får det räcka..


Cissi, Ellen och hampe.


Mitt hjärtegull =)

En bra helg med mina vänner

Jag har haft en kalas bra helg med mina vänner. Vi skulle egentligen åkt till Simreshamn och firat valborg bla, men istället var vi hemma och det var lika roligt det. Det var fest både i fredags och i lördags med långa efterfester. Jag har blåmärken på låren efter en lek vi gjorde igår, den var riktigt rolig. Det har även blivit alldeles för mycket skräpmat i helgen, jag vet inte hur många pizzakatonger och rullar jag slängt. Vildis och jag åt på Kinaresturangen igår, helt underbart gott. Jag skulle vilja äta fyra små rätter varje dag!

Idag fyller min Kusin år så vi ska till henne för hon ska firas, J A G   Ä R   J Ä T T E   H U N G R I G!


Såhär såg jag ut igår, go och glaad var jag också!!


Såhär såg jag ut när jag var liten. Bencic och jag pratade om vilka studentbilder våra föräldrar kommer att välja. Jag var ett tjockt, vithårigt litet troll. 


Sedan hade jag knutar på stämbanden och var super hes.. pratade som en riktig man..


Detta är jag med min bästa vän.. true story! =)


Jag hade Nina också som vän =) haha


Tandlösa jag med min kusin, Grattis Annie!!

[ Kommer att lägga upp massa bilder från helgen när jag har tid ]

Djungelfest - del 2




Vicke skrev lite fel, men det blev ju bra till slut.. haha


Vi inredde ett barnkalas.. kan man tro ;)


Söta tjejer =)


Maja, Hanna och Vicke med den sjukaste brännan! :D


Banankontakt


En liten hydda, jag, bencic, pettsson har jobbart hårt med (Vg var med och förstörde) haha


Djungelbaren


Djungeldrink med frukter i :)


haha.. De de röda i glasen är ööööl!! :)


Grabbar!! =)


Josse och Mia :)


Galen


=)


Indianen och Pocahontas! (om ni undrar varför bilderna är suddiga så är det pga all rök inne på Jekyll)


Pris till bästa utklädnad gick till Oliver Fransson. I sin fina peruk, kjol och sår på kroppen =) att han inte frös..


SP07INT:ARE! Oscar, Caroline, Alexandra och Hanna!! =) Flintabenet är också klockrent!


Jag och min leopard.


Jonathan har Janes pappa! =)


Cissi dansar på stolarna =)


Snyggingar!! haha =)


Ursula och Th med en fin grösmössa =D


Bencic och Joni.


=)


SNygga brudar =)


Very nice!! =)


Ida =)


Hallåja Lovisa ;)


Mina gossidjur var poppis!! så poppis att någon gick hem med min tiger.. :(


Ett lejon och något annat =P


Bella och Oliver i baren =)


Taggade tjejer!!


Jag i baren =)


=)


En kossa =)


Jens och Mia =)


=)


Jag och Figge


Jens, Sillen och Martin


=)


den vi hade jobbat så hårt med..


Mia med grabbarna! ;)

RSS 2.0