Working Women

Nu sitter jag på jobbet och lyssnar på min goa morfar som är här och pratar. Det är antagligen från honom jag och mamma fått vår pratighet ifrån. Fast han är värst, munnen går i ett och det verkar aldrig ta slut.. Men han är såå go på sitt vis =) Min barndomsän Malin, Hjalle Hjalmarsson har även varit här med sin lillasyster Mathilda. Alltid lika mysigt med våra fikor och skitprat!

Frumatglad har föresten varit hemma hos oss idag och hon har beställt en ring utav mig. Woho, tjuhu! Hur ska jag göra för att få råd med en egen ugn? Jag hade så gärna designat flera, det är så roligt att jobba med glas.
Min kusin Mathilda har föresten en glasutställning på kultuscentrum i helgen. Den får ni gå och titta på, hon är så duktig!

När jag har slutat jobba ska vi gå ner till Jekyll och fira att projektarbetet är inlämnat. Ikväll ska det tydligen vara klubb29, men man vet ju aldrig. Förra gången blev vi lurade.. haha =)


Bilden är från en studentfest i karlshamn, då det var Rocktema. Nu är det nära STUDENTEN!!!

Thailand 2010

Här kommer lite bilder från min fjärde resa till detta underbara land, Thailand. Jag kom dock hem för snart en månad sedan, men bättre sent än aldrig. Jag bokstavligen talat älskar Thailand!


Bilder säger mer än tusen ord..


Bananashake. (Tilde dricker shakes i mängder)


Lunch med vår underbara Calle!


En riktig överlevare pallar sina egna coccosnötter :)


"Britney och hennes nya man"..


Här ska det solas..


Longtailboats..


Charls och Vilde..


Pelle och jag bygger sandslott =)


Caj Karlssons största fan!



Mys på stranden.. Med Lasse som trubadur =)


Jag myser i solnedgången =)


=)


Hångmatta ligg =)


Solnedgång på Koh Lipe =)



Mys i standen =)


Mycket fina människor!


sovandes?..


Syskonen Westrup i mitt hjärta..


Jag och min underbaring!


SOLUPPGÅNG! (gillar denna bild, Petra tagit på mig)


Calle fick ingen lugn stund =)


Tilde brottaren Westrup!


Bröderna skäggväxt =)


Tilde, Calle och jag tävlar..


Mys på Koh Bolone!


Med Jesus i mitten..


Jag kör samma pose framöver ;)


och så hade jag ngt vid huvudet..


Lunch i en hydda, Charmen med Thailand!


This is Charls-town!


På vandring =)


Gitarr, sång och skratt =)


Thailands höjdpunkt. Go man!


Tilde och jag på Robinsson ön - Koh Bolone!


Vilken söting =)


drinkmeny =)


Saknade Calle!!


och här säger jag hej då till Pelle och Johannes som fortsätter sin resa..


Solnedgång =)


Patong med Mattias, vilken höjdpunkt! haha


Jag klämmer lite på ladyboyens tuttar och Tilde blir klämmd på rumpan ;) haha (första och sista gången, tack =)

Älskade resa - älskade familj - älskade vänner. Tack för att ni tog med mig på er resa! =)


Jag har alltid rätt om boysen

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6866470.ab

Vad var det jag sa.. det jag alltid har sagt.. vem hade rätt.. jo jag!! =) Nu väntar jag bara på att Ljungberg ska gå ur min gaderob och berätta för mig varför det inte funkar mellan oss ;)


Vi två är färdiga!

YEEES, WOOOHO, WIIIHI!! Nu är bönan och jag färdiga med vårt projektarbete. (eller vi var det redan klockan ett idag men jag har inte orkat skriva innan för jag har haft fingerkramp) Detta arbete beskriver vi med tre ord, Kaffe, stress och tårar. Speciellt Kaffe.. Bencic tycker inte det är lika gott längre och jag kan inte sluta dricka. 15 koppar och 45 toa besök. (men de kanske ni inte ville veta;) Ni fattar inte hur jädra lättad jag är över att aldrig mer behöva skriva ett ända jädra ord till om Christofer Columbus!

Föresten så är det himla kul ni som kommenterar, TACK! :)


Snart kommer dessa stördon hem, det ska vi fira!


Klippt lugg

Tjejerna har varit här ikväll och myst. Tilde har fixat musik till helgens bravader, Victoria och Victoria har lyssnat på när jag har sjungit min låt tills imorgon och Sanna har klippt mig. Hon klippte lugg och klippte av en jädra bit på min längd. Jag är super nöjd, så jäkla glad blev jag nu!! =) woho, sannybanny my hunny! Bencic vill föresten ha lite creed för bilderna hon har tagit, så ge henne det =)


Vi måste ju ta en för och efter bild ;) haha


Sannas håriga knän ;) Nu blev jag så illa tvungen till att dammsuga!


Lite hår i munnen, aldrig fel.. =)


Tilde sjunger, Bencic gillar det.. =)


Min sötnos =)


I like it =)


I morgon kommer en bättre bild med smink också, hihi =)

Picknick nästa

Jag sitter hemma hos Bencic, vilket jag har gjort nu varje dag vid den här tiden i två veckor. Vi sitter här och pluggar på projektarbetet som ska vara inlämnat imorgon. Jag är inte bara här och babblar utan även här och äter familjen ur huset. Men efter imorgon blir de av med mig, då vi ska lämna in våra 20 siders arbete. (Det trodde inte Fransson, att det skulle bli så långt ;)

Nu sitter vi och väntar på Vicke. Bencic packar ihop picknick eftersom vi ska åka ner till brunnsparken och fika. Lotta hade precis en undervisning om backen för sin dotter. Jag hoppas besämt att det är Pitten med körkort som ska köra och inte Bencic. Men iofs så tror jag att det är säkrare om bencic kör. Pitten har trots allt backat in i tre snödrivor och nästan kört på en annan bil, samma dag som hon fick sitt körkort.


Vilken mysig dag

Det har varit en super härlig söndag idag. Men nu sitter jag här och har suttit ett tag. Jag lyssnar på mitt absoluta favorit band - Dixie Chiks, otrolig musik. Jag drar mig för att börja plugga vilket jag borde, men just nu inte orkar. Jag ska minsann åka ner till stan och handla en massa godis och mysa istället. Jag ska nog köpa cheeseballs, nu när Vilde inte är här. Hon brukar sätta sig på andra sidan utav rummet när jag och Bencic trycker in fulla händer utav cheeseballs.

Jag har tidigare varit ute och gått med Vildis och Bencic. Vi var ute och gick vid hamnen i över en och en halv timme. Snigelfart var det men vi gjorde så gått vi kunde såhär på söndag och allt. Vi satt även och vilade på en parkbänk och stirrade rakt ner i ån. Lördag - sluta ta alla mina krafter..


Sanna och jag 2006.. Imorgon hoppas jag att hon vill klippa mig =)


En natt jag inte glömmer

Jag vet inte vad jag ska säga om gårdagen förutom att mycket gick fel och mycket var roligt. Vi var först hos Cissi, dansade och Bencic drack röskjut (Jag är tvungen att låta er veta detta. Hon har tjatat hål i mitt huvud om detta jädra rövin hela veckan!) Sedan åkte vi till Jekyll, ngt band spelade.. hela mitt huvud dunkade så jag vet inte om dem var särskillt bra ;)

Lasse och Petra har varit här och fikat på mammas våfflor. Det blev min frukost, kalas gott. Om en stund ska Vildis, jag och Bönan gå ut och gå. Det är varmt ute. det gillar vi!


Sexiga Beasten i mitt badrum igår =)



Sanna, så galen & så go =)


Vilken tjusig pose ;)


Jag och min systeryster =) (så lika fast ändå så olika, sorryborry!)


Mina egendesignade ringar, säljes nu här ;) fina va.. =)


Cissis regnigakväll!

Jag sitter hos Bencic där vi har pluggat projektarbete hela förmiddagen. Vi har även varit ute med hennes hundar. Jag som så gärna ville ha hund. Kanske inte så mycket längre, inte när hundar blir blöta och när man själv är tvungen till att bli. Just nu har vi alla väder man kan ha i lilla Ronneby. Det ligger lite snö kvar i skogen, när jag vaknade var det varmt och solen lyste in genom fönstret och nu i eftermiddag har det varit svinkallt och regningt. Det ända vi väntar på nu är åskan, men dagen är inte slut än. Snart är det kväll och då ska vi hem till Cissi för att fira hennes 19årsdag. Låt det inte regna inatt, snälla! Inte för Cissis skull.. eller inte för min!

Igår var det underbart väder, vi var på stan och fikade i flera timmar. Stammkunder har vi blivit. Stackars personal som vi tvingar sätta fram stolar och bord på uteserveringen. Men jag håller med Pitten, "hade inte vi varit så framåt hade det aldrig hänt något". Men sedan kan man se de från en annan sida också, "hade vi inte varit så framåt hade inte hela Ronneby vetat vilka konstiga brudar vi är tillsammans".. =)

GRATTIS CISSI MIN FLICKA IKVÄLL SKA DU OCKSÅ FÅ HICKA!


Jag tippar på att Cissi bjuder på denna ikväll, I love the crazy one! hahaha (våren 2009)


NINAS KVÄLL!


Vicke tog körkort när jag var i Thailand och hon har redan lyckats köra in i tre snödrivor och nästan kört på en annan bil ;) haha


snygg, sexig, singel ;D mohaha


Pitten skrattar åt någor Bencic inte gillar, jag älskar Pittens skratt =)



Vår 18åring!


Victoria Bencic och jag på resturang Blekan =)


Min älskling (-Lovis, ska vi dela på en flaska - OHJA!..haha. I love u för att du är crazy!)


Grabbarna =)


Bencics tatuering ;)


Tilde ska nog gå på toa igen ;)


Vicke och Jonathan =)


Ellen =)


Sanna var taggad som vanligt! =)


Någon slags djurlek.. =) Tilde och Peggy


Väntar med spänning, på mitt rim till Nina =)


Glada festfirare =)


Det är såhär det ska se ut .. men så illa var det inte, hon är bra på att skela!! =)


UPPDRAG  18! Max bockar av.. :)


Snygga brudar =)


Besim, Bencic och Max =)


Fiah och Peggy =)


Så fina =)


Max, Holmberg och Fiah =)


Emilia =)


Min Flicka!! ;)


mmmmmhmmm... lilla butter, nästa gång är det din tur!! =)


Raggarn.. hahaha


Hårdingen Bencic och Max, haha =D


Vart är min drink? =)


Max och Besim =)


Gulligt Max =)


Jag borde ha satt på mig en "Bad Hair Day" mössa.. Jag var lite stressad =)


Paparazziiiii =D


haha och hur många drinkar fick du min sköna böna? ;D

Underbara sol

Det är helt underbart att vara ute idag. Solen steker här hemma, det kan inte bli bättre. Fram med brillorna och leendet =)
Tack Nina för igår, för en rolig kväll tillsammans med dig. Det bjöds på super god mat och roligt sällskap!
kvällen slutade med att min älskling somnade i min säng.. SOM jag har saknat hennes gurrglande, snarkande och sparkande. När vi vaknade i mosse och möttes av den underbara solen tog vi en kaffe, en dusch och sedan en runda ner till stan med Ellen. Det är klubb 29 på Jekyll ikväll, funderar på att gå dit. Men först ska jag titta på Lk:s modevisning, där mina älsklingar ska gå modeller. Min andra älskling går modell i karlskrona ikväll men just ikväll orkar jag faktiskt inte åka in dit igen. Det kommer gå gallant ändå =)


När jag var på stan tidigare köpte jag påskliljor till mamma som kom hem idag =) fina va..


Nina 18 år!

Nina fyllde igår 18år, det firar vi med lite härliga bilder på henne och på oss andra tjejer. Från 2006 - 2010 :) Ha så kul och tänk på att du också har varit 14år ;) haha


År 2006 på Sannas gräsmatta :)


Cissi, jag och Ninis, snygga som få ;)


En kräftskivakväll på min alltan :)


Ninis och jag på Winnerbäck 2006


Cykeltur ut till ekenäs för att grilla :)


Sötnosen på fest :)


Nina, Peggy och jag på bowling, vintern 2006 :)


Cissi och Nina :)


hahaha...


"hejhejhej, vi är bara 14 år..."


haha..


Nina i snön =)


två kritvita blondiner..


Sötnos =)


Cissi och Nina på fest hemma hos mig =)


go och glad kexchoklad =)

brallan knäpptes alltid upp efter alla fredagskvällar med chips..


Valborg 2006.. vad är det för häxblandning Cissi?


Guldlock dansar på toan med kallingesmuggel =) (haha, jag var tvungen)


Min fina flicka =)


haha Cissi, Ellen, Lovisa och Ninis =)


Nina och jag myser =)


Gökotta =)


Modellen =)


Nina 15år, Cissi 16år! =)


Fina Flickor =)


Kräftskiva hos Sanna, sommaren 2007 =)


Nina lockar Cissis hår till vår skolmiddag i 9:an =)


Per Gessle på Öland 2007 =)


Blondinerna på Öland 2007 =)


Snygging =)


Myskväll med grönsaker och dipp, var vårat motto!


En kväll hos Sanna med TP =)


haha.. en övernattning =)


Singstarkväll =)


Vicke 18år =)


Charaderkväll hemma hos mig =)


Ninas bebismage =)


Anton och Nina =)


Tilde och Nina, haha den här bilden är så gullig!! =)


Hela högen som modeller på Lindex =)


Ninas partytrick =)


Ninis och Lovisis =)


Julia, Bencic, Nina och Cissi på förfest =)


En sommarkväll på min alltan (2009)


Vattenskidors dax =)


Bencic och Nina hemma hos mig på en Charaderkväll =)


=)


PartyNina =)


Nina på myskväll i saxemara =)


Ditt rätta du, och jag älskar det! =)

Så typiskt mig


Fick precis ett mejl från Linus "känd från TV!". Där av filmklippet. Nu sitter nog morfar hemma och skrattar. "är hon med där också, höhö".. Linnslus... Jag kunde ju inte hjälpa det.. haha. Klippet har föresten ett jädrigt bra budskap, vi vill gärna ha pubbarna öppna längre så vi slipper åka in till karlskona ;)

Det har varit en kalas bra kväll för övrigt. Sanna, Bencic och jag har varit hos Vilde. Vi har tittat på hemska-gammla vidioklipp och bilder. Varför låter jag alltid som en bonne på alla filmer? pratar jag verkligen så? .. (ni kan titta på facebook)


Jag vill sjunga, sjunga hela tiden. Det gick bra idag, jag vill sjunga mera! :)


Våren är på god väg




Vårsolen är framme idag, så snart får vi inviga brunnsparken igen! (2008)


muffins


Pusselkex

´
myspys


Kubb


=)


Ellabellabus.

Sångfågel

Jag sitter och väntar på att min sånglektion ska börja. Idag ska jag sjunga den här låten, What if med Cookis 'n' beans. Jag älskar deras röster, helt underbara.
Därefter ska det pluggas, pluggas och pluggas... jädra projektarbete. Igår efter att Victoria och jag var klara med tre sidor var klockan nio på kvällen, då försvann allt. Hur kan man ha sådan otur? Skrik och tårar, men till slut fick vi ihop det igen, då var klockan tolv.
Idag har jag nästan varit ledig från skolan, så victoria, victoria och jag var och fikade på Jekyll. Efter de åkte jag med Vicke till Ellen där de målade och snickrade ihop en bardisk till deras projektarbete. Vicke är så jädra rolig, hon skulle egentligen varit en man tror jag ;)


Nu börjar våren komma mina damer och herrar. helt underbart!

På onsdag är det Ninas kväll

Jag sitter i skolan och fördriver tiden med att läsa bloggar. Brevid mig sitter Bencic och Oscar och spelar spel, det brukar se ut såhär. Idag är jag glad för det känns som att vi har fått större grepp om vårat projektarbete. Nu ska vi plugga varenda dag tills inlämnings datumet, vilket är den 30:de. Hela skolan pratar och frågar oss om vårat arbete. Att vi inte har gjort något och att vi mår dåligt av det. haha. Det är lite sant, men inte helt. Vi är dock jädrigt trötta på det och längtar tills det är över. Men för att lätta på stämningen från allt plugg ska vi på födelsedagsfest på onsdag. Min underbara barndomsvän Nina fyller 18 år. Det ska vi fira på resturang Blekan och sedan en sväng ut i karlskrona för att ge Nina en oförglömlig födelsedag. Oj, vad jag satte ribban högt nu.. Kul kommer vi ha =)


Mitt hjärta på Harön i somras..

Vilken kväll

Vicke vann bowlingen men hon drack inte en halv karaff vin till middag.. och vilken middag det var, otroligt god och rolig, oj vad jag skrattade. Vicke har verkligen ett par härliga föräldrar. Jag kom två i bowlingen, jag nöjer mig med det för denna gång, nästa gång vinner jag. Det är jädrigt roligt att ölbowla, synd bara att tiden går så fort.
Efter bowlingen roade vi oss på Jekyll, spännande kväll.. Mycket skratt och skumma människor. Sedan blev det efterfest, låg inte i sängen förens sex på morgonen =)



Fika med härligheter

Jag är bjuden på middag hos Victorias familj ikväll. Det ska bli super gott och trevligt! Henke, Vilde och Vicke har varit här tidigare idag och fikat. Snart ska det bowlas!


Henke är hemma, då är Vicke glad!


Tilde har varit på ett himla bra humör hela veckan, vad har hänt? ;)


Fika med mammas goda muffins!


Två utav mina härliga brudar =)


Mamma och Henke gillar randigt =)


mina största favoriter, true!


Min fina studentmössa har kommit!!

SNART STÅR VI DÄR, SP07INT!! =)

Mysig helg

Min fredagskväll var i saxemara, hos min härliga vän Julia. Hon bjöd på middag och fullståhej. Vi pratade gamla festminnen, som när Julia och jag cyklade på varsin trehjuling ner från en backe på en fest. Sanna var också med och skakade rumpa, hon är för härlig!
Vi taggade stenhårt inför studenten, hela saxemara måste hört oss skrik och sjunga. Gud vad jag längtar.. det är inte långt kvar nu!!


Kina var här och fikade igår på mammas nybakade muffins!! Jag kännde mig som en hemsk dotter då jag planerade att flytta hem till frumatglad och hennes underbara mat och kakor. (mamma gick på bakandet så fort hon fick veta =)

Idag har jag, mamma, pappa, Petra, Lasse och Bencic varit på Contan och fikat. Det var fullt med folk och Ellen som jobbar där fick en massa att göra. Vi var även och shoppade lite på JC och In my house. Jag handlade ett linne och ett par jeans som jag hade på mig på modevisningen förra helgen.


Bilden är lånad av In-myhouse =)

Ikväll tar vi nya tag då Vicke - Pitten - Victoria ska firas. 19år, inte dåligt.. Det blir ölbowling, HEJA HEJA! Bencic och jag är ute efter vinst..


Såhär glad är jag idag, då jag ska boooowla och vinna hela rubbet!


God morgon!


Vilken härlig dag, nananana nananana nananananaaa..

Jag är vaken och jag är pigg för en gångs skull. Med ett leende på läpparna ska jag snart åka till skolan. Det är äntligen fredag och äntligen helg. Jag är super glad! =)



Hur gör man? Hur blir man snygg samtidigt som man ska trycka av och inte få blixten i ansiktet och dessutom komma med i speglen samtidigt? :P haha

Ett leende och en massa skratt förlänger livet, så idag gör vi allt vad vi kan!

A bus kill

Min dag som skulle börja så bra. Vad hände? Jo, PROJEKTARBETE. Allvarligt talat, kill me. Vad har jag gjort för att förtjäna denna jädra skiten. Jag och bönan ska ju slå våra kloka huvuden ihop. Just nu är mina tankar på ett helt annat ställe. Jag drömmer mig bort tills skolan är över..


Men hela dagen har inte varit kass. Jag har jobbat på hotellet medans mamma och pappa har varit på bio. Det var den sämsta filmen mamma har sätt på bio, sa hon. Hur skulle hon kunna veta? Hon somnar ju alltid.


haha, titta på världens härligaste päron.. Jag älskar er!


De har fått bilder ifrån loppet i Italien idag. Ni som känner min mamma kan säkert höra vilket tonläge hon anväder sig utav. "Har du sätt bilderna Låviiisaa, Kooom nu, Koooom nu, ska du inte se dem, koommer duu elleeeer" (mamma är exakt lika självgod som jag)


Hon är så söt på dessa bilderna. Hon ser ut som en liten flicka =)


Stolt över att vara Pappasflicka =)


En liten hamster.. (snart är all bränna borta, jädra skit också)

Nu väntar GossipGirl och min fluffig säng.

Soliga vinterdagar

Yes, idag har det varit soligt så vad passar inte bättre än solbrillor, "storstadshora" i all ära eller vad säger fröken Bencic. Hon är sur på mig idag, för jag har en stor trut. Men hon och Vicke gillar mig ändå.. för att jag är självgod. Jag har pratat en himla massa idag, om saker jag inte har en aning om vad det betyder, om de jag äns sa hade ngn meningsuppbyggnad, vet jag inte. Ville köra "bom bom style" men Bencic ville köra "Ini mini majni moo" Vi har pluggat på vårat projektarbete. 20 sidor är på tok för mycket, då vi är på fjärde. Sång piggade upp mig, P!nk i mitt hjärta, men vart var rösten.. fick inte sjunga höga toner. Munnen gick i ett hos familjen Bencic istället. Vicke kom med tårta, Lotta bjöd på kaffe. Vi åker raggar rundor nu när Pitten invigt sitt snygga körkort. Jag få ha på mig mina raggavästar eftersom de är de killar jag faller för, enligt v,na. Mös med mor och far, vicke och bencic pratar killar och snusk. Nu ska jag lägga mig, mår bra idag, otroligt bra. Jag är otroligt glad!

I morgon ska vi äta contan frallor tillsammans, mina pussgurkor och jag. Vi är lediga!


Jag och min knasboll till vän i Thailand!


UNIK Modevisning!


UNIK MODEVISNING!

Jag fick äran att vara med på en otroligt rolig modevisning igår. I dag visas ett klipp från modevisningen på tv,  men jag har redan lyckats klicka fram klippet.

Det var otroligt roligt att få vara med och dela denna glädje som spreds denna kväll :)


























































Hemma igen!

Är hemma efter två veckor i Thailand, två helt underbara sådana. Nu sitter jag här, brun, fin och förväntansfull. I helgen ska jag vara med på en modevisning, vilket jag fick reda på när jag var i Thailand. Jag har varit iväg och provat kläder. Från jätte snyggt till.. inte alls så fint ;P Men kul ska det bli. Min balklänning har även kommit så jag ska åka och hämta den, hoppas den passar.. :)

Nu börjar kvällen dra ihop sig och då ska jag pallra mig ner till Westrup för att titta på våra Thailandsbilder och Let's dance. Jag ska ladda in för imorgon då det blir fest. Ska pussa lite mer på mina damer som jag saknat!


vart är brännan? (kameran är sämst, jag lovar. hihi :P)


=)


Thailand baby!

Jag tankte bara medela att jag och Kajsa och hennes family ar i Thailand och myser. Det ar helt underbart har och jag borjar bli brun. Charls har kommit hit fran australien och Pelle har kommit hit fran en annan del utav Thailand. Nu ska jag dricka singa och ta mig ett dopp!


RSS 2.0