Festivaldags!

Yyeeesss!! mina damer o herrar, imorgon åker vi till Emmabodafestivalen. Har aldrig varit där förut men det känns som att de kommer bli suuuppppeer niiice! En festival där camping o scen är i ett, måste vara bra :))
Johannes är och handlar brassestol, som man iofs vet kommer gå sönder eller bli stulen, men ändå köper man alltid en.. och så köper han mackor.. som man egentligen vet bara kommer ligga inne i tältet eftersom man kommer äta ur alla stånd. men ändå har man med dem och så köper han kanske gummistövlar eftersom de ska regna hela festivalen.. Men vi är glada ändå :))
De första jag ska lyssna på är First Aid Kit. Helt underbara röster!!

tjing!





gårdagens måltid :D Im in love!!!




If it makes you happy

Just nu är jag fett glao: för att de är sol ute - då kan jag sitta på balkongen om jag vill o sola. Jag är bakis vilket betyder att man inte har dåligt samvete för att man inte gör något. Mamma och pappa är iväg i köpenhamn, jag är glad för deras skull. Jag får jobba som en galning men de gör inget alls faktiskt. Jag har fina vänner, bästa pojkvännen och min morfar piggar upp mig varje morgon på jobbet!!

min svenska är kass idag , men de stör mig inte heller :D




shopping shopping shopping

sitter i soffan och är helt död.. Har varit i Karlshamn och shoppat samt ätit jätte dyr thaibuffe, med Edgar och Sanna. Tur att Edgar jobbar på HM i Los Angeles så att vi får ännu mera rea på reavarorna :)) Nu ska jag avnjuta vitlöksbröd med räkor. Johannes kommer hem senare ifrån sitt fiske med Nellan och Hampe som har tagit hela gårdagen och natten. Vi får väl se hur länge jag klarar av att vara hemma.. när de rastlösheten kommer krypandes , tror jag nog ni kan se mig på Puls... neee jag ska inte!!

Öland var föresten nice, förutom min jädra visdomstand som verkligen höll på att döda mig..



mmm.. mysmongo!!

Lovis börjar bli vis, kan du tänka dig

Jag har jobbat som en galning hela veckan och nu ska jag vara ledig. Har bara lite kvar att fixa sedan åker vi till Öland över helgen. Träffa Pelle och lyssna på Anna och Fejjan som spelar :) mysmys!!
Jag har fått en visdomstand.. (för att jag har blivit så vis;) de gör så fruktansvärt ont!! Den har inte kommit igenom än men de gör ont i hela huvudet, trycket är enormt... gaaha!!


Johannes var inte så glad över min uppsättning och så tvingade jag honom att vara med på kort :))) så söt jö!

Min Hunk ;) haha

Imorgon åker vi på en mini semester. Ska bli så mysigt och skönt att komma ifrån ronneby. Ikväll ska vi äta på resturang och ha myskväll. wiie!

Music Quiz

Några bilder ifrån Puls :)

Tosia

Lite bilder ifrån två riktigt roliga fester på Tosiabonnadagen!!

Fina bilder



Vi fick kaffebesök idag :)


min vildis!!



Charlie och Johannes.


världens skönaste!


haha jag var tvungen!

haha fråga mig inte om bilden



Sitter på jobbet och är sjukt trött och rastlös på samma gång. Gick till kontan vid 6 i mosse så hotellgästerna skulle få frallor och nu sitter de och äter medans jag sitter här och tittar på tv. Jag har ett underbart jobb trotts allt.. Nu jobbar man ju "hemifrån" kan man säga ;) haha

Benni och jag ska ut i solen när jag slutat, bada och fika, det blir nice!!

Tillbaka i lägenheten

Jag hade tänkt börja blogga på mobilen, men jag har faktiskt ingen aning hur man gör. Lovis är inte så teknisk ;) Är trött efter helgens fester och sitter nu på jobbet/i lägenheten där Johannes och jag har flyttat tillbaka. Vi trivs bra här, så jäkla mysig är denna lägenhet. Vi har varit och handlat en massa och ätit super god mat som Johannes lagat. Nu är han och fiskar med grabbarna och jag jobbar.
I helgen ska vi åka till Öland, det ska bli så mysigt!!




En glad tjejja!

Har varit hos läkaren som har tittat på mina tuttar, haha. (vi har bröstcanser i släkten) Det såg fint ut iallafall sa läkaren, så det är bra =) Sedan har jag varit ute och sprungit. Im on fire again! Älskar när jag väl drar ur tummen och väl är ute och springer! även om jag flåsade som en valross!
Nu har gänget kommit hem ifrån Borlänge så vi var på terassen igår och mös. Det är faktiskt nice där och så var det god mat och en duktig trubadur. Där kan vi sitta mer i sommar tycker jag!
Imorgon börjar tosiabonnadagen. (namnet säger allt) Måste vi verkligen skylta med att vi är bönder?.. När vi var utomlands var det en snubbe från sverige som frågade mig helt ärligt om jag kom ifrån Sverige.. vad menar han där liksom?.. Köttabit, Öla jä*el, ostabit ... vad äre för fel på de orden? ;)

Min man har nattfiskat.. inte så mycket napp tydligen. Han ringde imorse när jag gick upp.. då skulle han gå hem och lägga sig. Att mannen bara orkar... :) hihi



Jag föreslog att han skulle ta en trasa istället för att skvetta vatten över hela köket, men så här fick det bli!
Ibland är det bättre att vara tyst.. men de är jobbigt då man brås på sin mor.


Vi älskar Sallad , fast vi älskar all mat! OCH man kan inte bara äta sallad!


Linneas ninis. Han är så söt!!


Benni och jag mös på Gökalv igår :)


Nickegubben och Charlie :)


Hampus blev lämnad ensam i den stora soffan.. ;)


Jag med mitt nya armband som jag fick av Sanna i födelsedagspresent, med en muffinsbok :)


Lovis, Antonio och Peter, Möjskillar!!


Linus har kommit hem!! :)


Min fina bonne, kanske att hon går på tosia ;)


And Edgar is back in Sweden!!


Lagar mat

Har varit och jobbat och handlat. Nu lagar Johannes och jag mat, kött inlindat i bacon med mögelost och ungspotatis, mhhm, så hungrig jag är!
Annars händer det inte så mycket, ska mata Ninisen nu så Linnea blir glad :)


Mina nya shorts från Lk :)

Tjejsnack



Har varit på stan idag med Johannes och Victoria. Fikat och köpt nya byxor, för mina presentkort ifrån Ronnebyhandel. Tack Nilssons :) Nu ska vi äta räkormackor och prata tjejsnack!! ♥

Grattis Nellan



Haha , vilka killar!!




Det togs knappt några bilder tyvärr, men det var en vädligt rolig kväll igår!

Nu ser jag fram emot att vara kanin- och kattansvarig till Johannes familj. Hoppas att mina allergitabletter funkar :) och så Hoppas jag att du har haft en fin helg också!

Stek på Stekön


Vi har varit ute med mamma, pappa och David på Stekön. Det är så fridfullt där, men oj så varmt. Vi åt mat, fikade och spelade spel. Ikväll ska vi på fest hos Nellan, för han fyller år imorgon. Idag fyller Peter år, har har förmodligen en super nice födelsedag på PL. :)


haha söta lilla mamma.


Dadda och broder :)


Jag har för tillfället snott denna kista ifrån m&p, vill ha med den när jag flyttar också. Undra om jag får det.. Jag älskar den!

Du gör min dag, du gör min dag ♥

Har varit på blekan och ätit med familj o vänner. Ligger nu i sängen och känner mig som en kötbulle, eller "köttabulle" som min älskade vän Vildis hade sagt. Saknar dem nu!
Ligger och tittar på Desperate housewives, jag är helt förälskad i serien.
Johannes kom nyss hem med en aborre och ett leende på läpparna. Gud vad jag är glad att det är han och jag. ♥


Älskar detta fotot. Taget under våran tremånaders resa i Asien.
Solnedgången In LaLaLand ♥  ♥  ♥

Livsglädje - städning


Jag är på ett sådant nördigt humör idag..



Johannes och jag har fått flytta ut ifrån lägenheten för att pappa ska hyra ut den över helgen. Men snart flyttar vi tillbaka igen och då blir det längre än två veckor.
Jag är en glad tjej idag, det märks när jag städar och mublerar om, som jag har gjort. Det är så fint här med alla blommor jag fått när jag fyllde år, jag älskar blommor!!
Hjärtat, jag och Calle var och metade igår, jag har nu lämnat min position som håvdam. Johannes var så glad över att jag kom dit, men så fick jag fruktansvärd kattallergi.. så då fick vi gå hem.. hehe
Mina hjärtan är iväg på olika ställen, vilket gör mig ledsen. Är så himla avundsjuk på er som är på P&L. Vill också vara där, vill också se
Ziggy Marley!!



♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥  ♥   ♥   ♥   ♥


Fick så fina liljor :)


Meningen med denna bild är bilden på mej och Ellen.. haha Tur att man har fyllt 20..
Jag kommer bli en otrolig bloggnörd nu när jag har fått en Ipone.. väntar bara på mitt simkort. wiie

RSS 2.0