Busunge

Snart flyr vi :) Nya äventyr and i love it!! Har varit på banken med pappa och fixat lite annat. Imorgon ska jag packa.. fast jag ska ju iofs inte ha med mig något så det blir inte så mycket att packa.
Sanna klippte mig lite igår. Jag ska spara långt, långt nu när jag reser.. vem vet, förmodligen så kommer jag hem med dreads.. Sanna undrade om jag hade varit och naffsat på håret själv igen.. haha kan stämma.

Imorgon fyller Sanna år :-) Det ska vi fira!! Sista helgen hemma :)

Lyckorus i kroppen

Hej min vän. Ligger i soffan och tittar på Dr.Phil.. och tänker på vad jag vill göra i framtiden. Man kanske skulle bli psykolog.. eller blir man psykad själv då? .. Jag tycker om att gräva ner mig i andras problem, inte för att jag tycker det är kul att människor har problem utan för att jag skulle vilja hjälpa andra. Jag vill ge ut en hjälpande hand. Det är viktigt och det har alltid varit prio ett i mitt liv, att människor runt omkring mig ska må bra!

Förövrigt så är jag väldigt glad just nu. Jag har precis varit ute och gått med Victoria och hennes hundar. Mamma lagar Tacos nere och jag har jobbat tidigare. Jag tycker det är kul att jobba, faktiskt! :)
Mysig lördag

Hej min vän! Jag ligger hemma i soffan, trött och kramgo. Tittar på någon film och har lite egentid.. Tjejerna har varit här tidigare och vi har tittat på melodifestivalen. Vi var tidigare och fikade samt åt mcdonalds i karlskrona. Sedan var vi i Henkes lägenhet och tittade på den, så fin! Jag vill med flytta till fin lägenhet :)
Igår var det lite fest... En mysfest med väldigt härligt sällskap!! Ni är så goa min fina vänner :)


Jag vill sjunga.. är så sugen på att sjunga , sjunga , vråla , skrika och snurra!!

Stansat

Jag kom nyss hem, har varit och jobbat på Call4u. Jaaa, jag har precis kommit hem ifrån jobb i Stavanger men lite extra pengar är ju inte fel när man ska iväg :) Jag har dock inte ringt till folk utan suttit och glott på en dator och skrivit en massa. Rätt slappt och göött, där kan jag gott sitta och inkassera lite pengar :)
Pappa ringde till Jonas (ägare av Call4u) och frågade om han hade sett mig därnere.. Jonas sa "Jaa vid godismaskinen i mosse"... typiskt mig.. jag började dagen där!

Nu ska jag kasta mig in i duschen , tvinga Tilde att äta kebabsallad med mig och sedan dricka vin :)


Snart så är jag i värmen :)


Ut på äventyr!


haha ursäka bilden.. men den är ju så kul!

Homeagain!

Jag ber om ursäkt för väldigt dåligt bloggande. Har ju kommit hem till lilla Ronneby igen det vill säga fullbokad och inte alls sugen på att sitta framför datorn. I lördags åkte jag till Ronneby. Var så trött och bakfull när jag gick upp på morgonen att jag funderade på att missa planet med flit. I fredags jobbade jag nämligen min sista dag och så var vi ute och åt och drack vin med jobbet. Sedan mötte killarna upp mig och det blev en sjuhelsickenatt. Hade så roligt!! Jag saknar redan grabbarna och tjejerna, samt jobbet på Benetton.

När jag kom hem i lördags var de full fart, på med partykläderna igen för tjejfest och utgång hos Tildis. Det var också en riktigt lyckad kväll!

Just nu är jag så himla glad och kär , att jag inte vet vart jag ska ta vägen..  :)
Jag kan inte sluta skratta åt denna bild..


inte denna heller.. Jag är inte lika cool som Johan!


Denna köpte jag på secondhand :) som jag förövrigt har sjukt mycket ångest över då Camilla sa att pengarna vist gick till välgörenhet :( ..


Nick var med en den av kvällen?


Ända bilden från middagen.. Den blev lite suddig men Trine har tagit fler som jag hoppas kunna sno snart :)


RSS 2.0