NY NY NY!!

Jag tror detta konto har blivit överbelast med alla mina bilder, det går iallafall super segt. Därför kan ni hitta bloggen på lovisbilder.blogg.se!!

♥ Sommarkväll


Kom hem ifrån tösen till vänster för ett tag sedan. Ska snart gå och lägga mig för detta har varit en jädra dag.. och nu börjar det spöregna och åska också. [Jag vet inget värre än åska. Jag gömmer huvudet i kudden när den kommer, Jag förstår inte själv hur jag kan vara så rädd..]
Tildis fyllde år igår så på dagen var vi och fikade hos henne & familjen och på kvällen höll Sanna fest! Det var en bra kväll. Så varmt att vi satt ute och man kunde ha kortbyxor, höst my ass!
:)


älskar mysiga stunderJag ska ta en kopp te och sätta mig på balkongen. Så här såg det ut där igår, jag tog utav vardagsrumsbordet och la ut kuddar så satt vi tre + Milan och Edith, där och åt kräftor. Bästa söndags-kräftskivan ever. Vin, Sannas skagenröra, vitlöksbröd och de bästa utav allt kräftor ;)

Kära läsare utav min blogg!!

Kära läsare utav min blogg! Om du har ett samvete och inte bara läser detta och sedan mår dåligt och glömmer det lika lätt igen, så går du in på denna sida och gör en god sak, en "sak" som förmodligen inte skulle röra dig i ryggen men som skulle rädda en eller flera andras liv.

En kaffe, en halv lunch på stan, 3 cola, halva groggen på lördagsnatten, chips o dipp en lördag, 3 kexchoklader.. Kom igen, tänk efter själv..!! Dessa pengar du inte äns tänker på att du gör av med, kan rädda så många liv och det minsta du behöver göra är att ge dem en fjärdedel/femtedel (what ever?) utav vad du gör av med en lördag!

Det behövs inte mycket, men de lilla gör skillnad!!


För dig med gott samvete: http://www.lakareutangranser.se/timme
(Jag anser att läkare utan gränser verkar vara säkra att bidra med pengar till.. om ni tänker som jag, att ni vill att pengarna ska komma fram)
Detta är värsta torkan på 60år och om jag kan hjälpa till att bidra med lite gör det en stor skillnad för mig och mitt samvete också!
Bilder från igår!Min utsickt genom fönstret!


Sitter och tittar ut genom fönstret och de är så jäkla fint ikväll. =)
det syns dåligt på bilderna menmen. Jag sitter även och tittar på fuskbyggarna och blir helt sjövild. Vilken/vilka idioter det finns!
Hittade denna igår, så häftig!


Våra björnbär som jag ska smälta och ha till kladdkaka med grädde ikväll!

Björnbär, Åska och AborreJag är dålig på att blogga, jag ber om ursäkt om de gör så mycket nu när det ändå är sommar.. Jag är fortfarande på Stekön och steker..  Ne inte riktigt, solen är framme ibland men annars är det ganska blåsigt. Igår var det storm och åska, men efter ett par glas vin slutade mina tänder darra. Alexandra och David var här igår så vi spelade kort och åt helt galet gott kött. Johannes och Hampus fiskar som bara den. I kväll ska vi grilla/röka aborre, kanske så kommer Anna, Chrille och Vicke ut, hoppas hoppas! Annars är det underbart att vara här själv. Vi har plockat björnbär, så jag kanske gör en paj eller muffins :) Johannes börjar tycka det är lite enformigt med mina muffins.. Förra gången när jag skulle baka sa han "nej inte muffins dem blir ju inte goda när du gör dem" och idag frågade han om jag inte kunde göra något annat utav bären.. haha Jag gillar iallafall att han är ärlig, men om jag lyssnar på honom, det är en annan sak! Jag tycker mina muffins är utsökta ;)


Mys på stekön

Är ute på stekön ikväll, efter en riktigt rolig utekväll igår hos Mia och Puls. Johannes, Nellan och Hampe är och fiskar och jag ligger i soffan och tittar på en utav mina favorit filmer som går på Tv, Fast and the Furies. Håller på att tina räkor så jag kan göra räkmackor. Pratade med Johannes för ett tag sedan och de hade fått en massa napp! Ensamvarg som jag är tycker jag det är skönt att sitta här själv, men när Johannes kommer tillbaka ska vi titta på Svinalängorna. Jag hoppas för min egna skull att den är bra för jag har övertalat Johannes att se svenska filmer nu två gånger i rad och han tycker svenska filmer är dåliga. Varför är det bara jag av alla jag känner som gillar svenska filmer? .. När Johannes vaknade i mosse rynkade han på pannan då han såg att jag tittade på Emil i Lönneberga.. Han vill nog inte erkänna men han skrattade till några gånger han också :)Ut till stekön!

Pappa, Johannes och jag ska snart åka ut till stugan med mamma. Vi ska dit och mysa (och fiska, som jag nu sagt) och imorgon kommer Anna och Fejjan ut :) wiiie!! Bencic och jag var ute tidigare idag med m&p gänget och åkte vattenskidor!! Havet är underbart!! (om det inte är några svanar i närheten)


snöggbild.se hittade jag!!

ge mig inspirationJag sitter hemma i soffan har varit och fikat tillsammans med mina fina Victorior. Sommaren har gått så jäkla fort, har knappt träffat någon utav tjejerna och inte killarna heller för den delen denna sommaren, känns tråkigt men så blir de väl när man börjar bli äldre.. höhö


Sitter och skriver på mina texter men får inte fram så mycket idag. Behöver sätta mig i skogen och bli inspirerad.. eller åka ut till Stekön. Imorgon kanske, det blev inte av idag.ist för att skriva fastnade jag med att ta bilder på mig själv.. men fann ingen inspiration där heller idag..


tänk ett så fejkat leende man kan lägga på ibland.. som när jag fick en skabbig räksallad på Puls idag. Fick be om en ny!

älskar festivaler!!

Emmaboda har varit super, en av de bättre festivaler jag varit på. =) Jag är slut, helt slut, slut i hela kroppen... Jag åker kanske ut till mamma&pappa på stekön ikväll eller så blir det hemmakväll med godis. Johannes och jag handlade hur mycket mat och snacks som helst igår men vi orkade bara äta upp maten så godiset kanske jag äter upp nu ;) hihi


RSS 2.0