Lovisas
profil.
Här kan du skriva en text om dig själv, bilden kan du ta bort, och om du vill så kan du även ändra den till en egen bild. Men tänk på att storleken ska vara exakt likadan som nuvarande bild. För att ändra bilden laddar du upp din egna och byter ut den mot adressen som ligger ovanför detta i kodmallen, glöm inte att göra det på resten utav kodmallarna! Sedan kan du även byta ut ordet Vanished mot något helt annat, det bestämmer du, även det görs i alla kodmallar. Om du vill kan du också lägga upp din bloglovin kod här.

sök i bloggen.

senaste inläggen.
» NY NY NY!!
» ♥ Sommarkväll
» älskar mysiga stunder
» Kära läsare utav min blogg!!
» Bilder från igår!
» Min utsickt genom fönstret!
» Björnbär, Åska och Aborre
» Mys på stekön
» Ut till stekön!
» ge mig inspiration
» älskar festivaler!!
» Festivaldags!
» If it makes you happy
» shopping shopping shopping
» Lovis börjar bli vis, kan du tänka dig
» Min Hunk ;) haha
» Music Quiz
» Tosia
» Fina bilder
» haha fråga mig inte om bilden

kategorier.
» Allmänt
» Festkvällar
» Mina Resor
» PysselLovisa
» Roliga events
» Sommar minnen
» Stavanger
» Stek på Stekön
» Student 2010

arkiv.
» Augusti 2011
» Juli 2011
» Juni 2011
» Mars 2011
» Februari 2011
» Januari 2011
» December 2010
» November 2010
» Oktober 2010
» September 2010
» Augusti 2010
» Juli 2010
» Juni 2010
» Maj 2010
» April 2010
» Mars 2010
» Februari 2010
» Januari 2010

länkar.
» Carolina Gynnings
» Frumatglads
» Hannah Graafs
» Katrin Zytomierskas
» Kim Demånes
» TrettioF ♥
» Uniforms

bloggdesign.
Denna bloggdesign är hämtad från
A Piece of Cake - Gratis bloggdesign och blogghjälp!

Love too be lovely

Datum: 2010-01-15 Tid: 17:59:01 | Publicerat i: Allmänt
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

Just nu händer det saker och allt går som på räls. Jag har varit så duktig denna vecka, ska gudarna veta. Jag har gjort saker som jag har legat efter med i skolan. Jag har varit på körskolan två gånger denna vecka och försökt klara plupp A. Fick 33, 42, 45, 47, 55, 60.. Nästa vecka ska jag jädra klara den på första försöket. (Jag är så peppad på att gå dit nu)
Jag och Victoria har börjat skriva på vårat projektarbete, (som ska vara inlämnat i mars) två timmar och två gånger denna vecka. Vi är så duktiga även om vi dricker kaffe, pratar och skrattar i mellan åt. I går sjöng jag alla ord ifrån arbetet, vilket inte var så uppskattat utav min medarbetare.. Men tack vare detta kom vi på en jädrigt bra ideé till arbetet.

På fredagar har jag ämnet Trendträning och jag drar mig ifrån att gå dit varenda gång. Men när jag väl är där så älskar jag det, jag älskar att träna med peppande musik, bli svettig och få träningsverk dagen efter. I dag hade vi indoorwalking, vilket är jobbigare än spinning och spinning är jobbigt. Men efter lektionen fick några i gruppen stanna kvar för att få beröm. Då blev jag ännu mera taggad och fortsatte att träna lite mage och armar, trots mitt tomatansikte och min svettiga rumpa. Men vem bryr sig, på gymmet är man för att träna inte för att klä upp sig.

Efter varje träningspass jag gör, får jag värsta adrenalinkicken, jag pratar dubbelt så mycket som vanligt och har ett mega leende på läpparna.
Tänk att föräldrar och vänner känner en så bra, bättre än sig själv ibland. Mamma och pappa undrar varför jag inte tränar oftare när jag gillar det så mycket och Tilde förstår inte varför jag är så taggad när jag väl tränar (Jag fikar hellre) men det är nämligen så här, när jag väl tränar, då jädra tränar jag och då kan ingen stoppa mig. Men när jag väl ligger i sängen, då ligger jag jädra i sängen och då kan ingen (TILDE) ta mig där ifrån.. 

Ett ännu större leende fick jag när jag kom hem från träningen och mamma och pappa hade satt in mina nya byros. Pappa sa att jag börjar få en riktig niggahbooody, Om det var possitivt menat, vet jag inte.. Men självklart så blev jag glad... för de är dem som skakar mest, på fest.. haha

Pricken över i:et är att det är helg nu. Ikväll ska min familj, familjen Westrup och familjen Rylander till Winercafet och äta middag samt lyssna på underbara CAJ KARLSSON!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: