Lovisas
profil.
Här kan du skriva en text om dig själv, bilden kan du ta bort, och om du vill så kan du även ändra den till en egen bild. Men tänk på att storleken ska vara exakt likadan som nuvarande bild. För att ändra bilden laddar du upp din egna och byter ut den mot adressen som ligger ovanför detta i kodmallen, glöm inte att göra det på resten utav kodmallarna! Sedan kan du även byta ut ordet Vanished mot något helt annat, det bestämmer du, även det görs i alla kodmallar. Om du vill kan du också lägga upp din bloglovin kod här.

sök i bloggen.

senaste inläggen.
» NY NY NY!!
» ♥ Sommarkväll
» älskar mysiga stunder
» Kära läsare utav min blogg!!
» Bilder från igår!
» Min utsickt genom fönstret!
» Björnbär, Åska och Aborre
» Mys på stekön
» Ut till stekön!
» ge mig inspiration
» älskar festivaler!!
» Festivaldags!
» If it makes you happy
» shopping shopping shopping
» Lovis börjar bli vis, kan du tänka dig
» Min Hunk ;) haha
» Music Quiz
» Tosia
» Fina bilder
» haha fråga mig inte om bilden

kategorier.
» Allmänt
» Festkvällar
» Mina Resor
» PysselLovisa
» Roliga events
» Sommar minnen
» Stavanger
» Stek på Stekön
» Student 2010

arkiv.
» Augusti 2011
» Juli 2011
» Juni 2011
» Mars 2011
» Februari 2011
» Januari 2011
» December 2010
» November 2010
» Oktober 2010
» September 2010
» Augusti 2010
» Juli 2010
» Juni 2010
» Maj 2010
» April 2010
» Mars 2010
» Februari 2010
» Januari 2010

länkar.
» Carolina Gynnings
» Frumatglads
» Hannah Graafs
» Katrin Zytomierskas
» Kim Demånes
» TrettioF ♥
» Uniforms

bloggdesign.
Denna bloggdesign är hämtad från
A Piece of Cake - Gratis bloggdesign och blogghjälp!

Till mina ladys!

Datum: 2010-01-07 Tid: 21:46:28 | Publicerat i:
Kommentarer: Kommentera! (1) | tillbaka till toppen.

Det finns mycket i livet som kan hjälpa dig att inse vad som är viktigt. Det kan vara olika händelser i livet som får dig att inse vad som är viktigt för dig, vilka personer som är viktiga i ditt liv.

Olika delar av livet presenterar olika saker, och vissa personer paserar genom livet utan att göra några större intryck medan det finns de som lämnar fotspår stora som tefat. Alla olika personer är viktiga komponenter i livet men det är de som verkligen gör intryck som förblir viktiga.

Efter herrans år med vänner huller om buller, har jag insett vilka som är mina riktiga vänner, de som jag aldrig vill ska försvinna ur mitt liv. De är sådana vänner som står där i vått och torrt, det må låta som en kliché men det är så otroligt sant. Sådana vänner ska man vara rädd om för de växer inte på träd, det är en vänskap som tar tid att bygga upp. De vännerna går inte att byta ut hur som helst.

Är det något jag har lärt mig så är det att man ska behandla andra som man själv vill bli bahandlat, och med detta vill jag bara säga att jag har hittat rätt sorts vänner.

Mina underbara brudar, de vet precis vad jag behöver höra om jag är deppig, hur de ska tackla mig när jag svävar iväg och hur de ska muntra upp mig när mina storslagna planer överväldigar mig eller då humöret brister. De känner mig helt enkelt, och det är jag så otroligt glad för.

Vänner är en otroligt viktig komponent i livet, och jag är så glad för de jag har.
Jag är övertygad om att de allra flesta har eller kommer att uppleva något som gör att de inser vilka dessa personer i deras liv är. Det behöver inte vara något radikalt utan något litet kan räcka, så var uppmärksam och värdesätt det du har. Var rädd om de personer som betyder något, det kommer med alla säkerhet att uppstå situationer då du verkligen värdesätter dem lite extra.

Ni ska veta att ni betyder otroligt mycket för mig och jag ber om ursäkt att jag blir kär i er istället för de/dem/han jag borde ;) haha NI ÄR BÄST!
Postat av: tilde

ni är bäst, inget slår er för ni är min kärlek i livet<3

2010-01-07 @ 23:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: