Lovisas
profil.
Här kan du skriva en text om dig själv, bilden kan du ta bort, och om du vill så kan du även ändra den till en egen bild. Men tänk på att storleken ska vara exakt likadan som nuvarande bild. För att ändra bilden laddar du upp din egna och byter ut den mot adressen som ligger ovanför detta i kodmallen, glöm inte att göra det på resten utav kodmallarna! Sedan kan du även byta ut ordet Vanished mot något helt annat, det bestämmer du, även det görs i alla kodmallar. Om du vill kan du också lägga upp din bloglovin kod här.

sök i bloggen.

senaste inläggen.
» NY NY NY!!
» ♥ Sommarkväll
» älskar mysiga stunder
» Kära läsare utav min blogg!!
» Bilder från igår!
» Min utsickt genom fönstret!
» Björnbär, Åska och Aborre
» Mys på stekön
» Ut till stekön!
» ge mig inspiration
» älskar festivaler!!
» Festivaldags!
» If it makes you happy
» shopping shopping shopping
» Lovis börjar bli vis, kan du tänka dig
» Min Hunk ;) haha
» Music Quiz
» Tosia
» Fina bilder
» haha fråga mig inte om bilden

kategorier.
» Allmänt
» Festkvällar
» Mina Resor
» PysselLovisa
» Roliga events
» Sommar minnen
» Stavanger
» Stek på Stekön
» Student 2010

arkiv.
» Augusti 2011
» Juli 2011
» Juni 2011
» Mars 2011
» Februari 2011
» Januari 2011
» December 2010
» November 2010
» Oktober 2010
» September 2010
» Augusti 2010
» Juli 2010
» Juni 2010
» Maj 2010
» April 2010
» Mars 2010
» Februari 2010
» Januari 2010

länkar.
» Carolina Gynnings
» Frumatglads
» Hannah Graafs
» Katrin Zytomierskas
» Kim Demånes
» TrettioF ♥
» Uniforms

bloggdesign.
Denna bloggdesign är hämtad från
A Piece of Cake - Gratis bloggdesign och blogghjälp!

Tilde funderar över mitt bloggande

Datum: 2010-04-06 Tid: 16:39:36 | Publicerat i:
Kommentarer: Kommentera! (0) | tillbaka till toppen.

Igår natt förtydligade Tilde för mig varför jag bloggar. Jo därför att hon ska komma ihåg vad som har hänt. Då fyllde Bencic i med att efter lördagarna behövs det. Men då kom jag på att anledningen borde i största del bero på mig själv, då jag aldrig komma ihåg någonting. Jag har ett kort minne och kommer oftast inte ihåg med vem/vilka jag har gjort saker med och vad jag har sagt. Därför är det roligt med en blogg, man kan rulla tillbaka tiden och då komma ihåg småsaker som tidigare hänt.

Tilde tyckte även att jag mest verkade ha en massa problem med mitt skrivande. "Då jag måste tänka på vad jag skriver". Jag skulle ju så gärna vilja skriva så mycket öppnare.. som te.x vem som dansade på borden förra onsdagen, vad som sas när vi körde snurra flaskan och allt de där roliga som Tilde för det mesta står för.. Men jag har fått stränga åder om att vara tyst så bara om det händer något fruktansvärt roligt, så ska jag från och med nu avslöja det..

Bencic tycker föresten att det är helt okej att jag bloggar så länge jag inte visar min outfit, mitt senaste köp eller skönhets tips. Det ska jag inte göra, jag lovar. Om jag mot förmodan är inne på fel spår får ni stoppa mig. Jag bläddrar själv förbi dessa tråkiga tips. "Ne egobilderna på mig själv är bättre" höhö..


Idag har Victoria kommit hem från skidbackarna. Så ikväll ska det mysas i farmor Ingerds hus. Mat och solnedgång på ballkongen ;) (Denna bild är snart ett år gammal. Tänk att det nästan har gått ett helt år sedan vi spenderade varje dag och kväll i Trettio F)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: