Tröttis

Tjollahopp! Slutade jobbet vid fyra idag men hade glömt nyckel hem så fick stå inne på Kiwi och titta på olika sortes kokos , som jag snart ska använda till att baka kärleksmums med.
Jag är otroligt trött just nu. Vill gå och sova men vill inte att dagen/kvällen ska ta slut. Imorgon börjar jag ett. Skönt att få sova, fast klockan tio är inte så farligt heller.. höhö
Trivs så jäkla bra på jobbet att jag får ont i magen, what to do?! ... 
Idag kom det in en väldigt stilig dam som handlade sex olika par tröjor. Alla kostade runt 600kr/st. Hon tittade varken på prislappen eller testade kläderna. Tänk om man kunde vara lika fräsch och (rik) i framtiden. Jag skulle dock inte lägga mina pengar på en massa kläder, ytterst lite isåfall ;)
Jag trodde aldrig att jag skulle åka till Norge och trivas. Jag trodde definitivt inte att jag skulle få ett så härligt jobb med underbart trevlig personal heller. =)

Säger man tös här, kanske man får en käftsmäll. För det betyder nämligen hora/slampa.. Säger man snopp(som det låter) så får man kanske godis ;) mohaha.. Sånt här kul pratar vi om på jobbet. Jag lär dem Svenska och dem mig Norska!


Bilder från i söndags. 1a Advent..


frukost! Fick pannkaka av Johan, snäll kise han :)


Vi blev utslängda från lägenheten, för ägarna skulle titta till hur vi hade det. Dem är tydligen väldigt nöjda med oss och tyckte att killarna hade gjort en väldigt fin ljusstake ;) mohaha.. Nick, jag och Johannes bor ikke här egentligen..

Vi var ute på en iskall promenad i några timmar. Jag blir tjock av att ha Johannes i närheten av mig .. mohaha, eller det är väl iofs jag som säger "ska vi inte ha lite choklad också".. efter att vi har tryckt ner både chips, dipp, kakor & pizza.

Kläder från jobbet


Detta har jag handlat idag på Benetton, med 40% rabatt :)


finare i verkligheten :)


Mycket koooosliga kläder :)




lite skype med mutter och putter :)  hihi

Lördag i stavanger


haha lite trött efter jobbet..


Nick fick till en coolbild genom fönstret.


Jag har blivit frisör här ;)


glada :-)






HAHA, kan vara den konstigaste bilden.. varför är jag så kort :(




haha






Jag är helt såld på mitt jobb

Kom hem ifrån jobbet precis, mina fingrar är som isbitar.. Har jobbat från tio till fyra idag. Har träffat alla tjejerna som jobbar i butiken nu. Dem är verkligen super härliga allihopa och min chef som var sjuk idag, är hur go som helst. Jag trivs som handen i hansken.. kanske lite för bra! Känns inte som att jag bara är här för att tjäna pengar längre.. Snarare, så funderar jag på om jag kommer att ha några pengar när jag kommer hem. (Jorå!!)
Får iallafall handla på Benetton med 40% rabatt. Inte dåligt alls, när det finns så jädra snygga kläder där. Jag vill nästan köpa allt, men det är dyrt! Det är fina damer som kommer in i långa pälsjackor och pälsmössor. haha Lite överklass.. och så står jag där ;) mohaha. Var ju tvungen att handla lite kläder så att jag kan smälta in.. Vad har hänt med mig.. Brukar ju inte äns titta åt såhär dyra kläder. HM passar mig utmärkt och så slänger man kläderna när de går sönder eller om de har blivit lite försmå i tvätten, så kan man ju alltid använda dem som magtröja.. Det är väl kanske bättre att ha lite kläder i kvalite dock, som inte går sönder.. Men nu när jag tvättar själv, kanske dessa kläder går åt pipan. (DAGENS ILANDSPROBLEM) Ska visa senare vad jag har köpt!
Vill även ha en väska i affären som är super snygg. Den kostar 700, inte så pjåkigt om man får rabatt. Men jag har ingen bra anledning till varför jag skulle behöva den..... Jo, alla tjejerna i butiken har varsin, det borde väl räcka ;)

Nu ska jag laga mat, det får bli mormors köttbullar.. fast dem är nästan slut :'(
Sitter ensam i lägenheten.. Johan och Nick kommer nog snart och de andra tre kommer nog inte förens efter sju, för dem har bytt tider.


Skypeade med mamma och pappa i fredags. Saknar verkligen dem jätte mycket!!
Som jag har skrivit innan, så har jag fått eksem på större delen utav kropppen. Jag vet inte om mamma och pappa försökte göra mig glad då, mamma sa att jag hade jätte mycket när jag var liten och pappa fyllde i "Ja du såg skit rolig ut".. haha (Mamma skickade tre bilder till mig.. Denna är tagen i stugan precis innan jag åkte, mamma och jag bakade bullar. Tilde och Bencic var också med och åt)


Här är köttbullen själv.. precis innan jag åkte.


mitt älskade hem! här snöar det inte, ser väldigt mysigt ut hemma :-)

Fredag och familjemiddag!


tjejigt..




fredagsmys :)


one peace :D


Johan i köket :)


HAHA


Jonas och Sara på besök :)


wiie, fina :)


haha ?


trångt vid familjemiddagen


riktigt gott. tsatsiki , kyckling , klyftpotatis, sallad med fetaost och vitlöksbröd:)


Johannes gör kaffe :)


lite besök..


Min första jobbdag!

Kom hem ifrån jobbet för en stund sedan. Har haft en väldigt bra dag :-) Det har varit jätte kul att jobba och personalen är supertrevlig!! Vi har redan bokat in ett personaljulbord den 19 december (Min pappas födelsedag ;)
Jobbade från 11 - 4. Ska jobba på måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag.. vad jag vet nu. Skulle ju egentligen bara vara tre gånger i veckan.. men det ser ut att bli mer, wiihu! De tyckte att jag var duktig :)
Har gått runt och lärt känna kläderna lite.. Jag ska kunna vilket material alla kläder innehåller.. Vilket jag aldrig trodde man skulle behöva. Har även vikt en massa kläder, satt nya prislappar, hjälpt kunder, lärt mig lite i kassan och slagit in min första julklapp. haha

Klänning heter kjol här.. så en kund tittade lite konstigt på mig när jag drog fram en kjol.. när hon sa att hon ville ha en fin kjol..

Tror knappast det skulle kunna kännas bättre än vad det gör just nu!


Titta vad jag gjorde precis.. en hemmagjord advetsljusstake.. Johannes och jag bröt lite kvistar på stan innan.. och så köpte vi ljus som jag har målat på. Så fiiint och så enkelt.
Här även köpt kräm för mina multistora eksem..

God morgonkram!

Har inte kunnat sova inatt. Har räknat både får, katter och hundar.. *tittar på klockan, hon blir 3.. tänker att Lovisa nu måste du sova.. räknar några får till, klockan blir halv 5.. Orkar inte röra på kroppen och har blixter ont i huvudet av trötthet, men ändå kan jag inte somna. Har gått och lagt mig runt 11 alla vardagar här, men somnar ändå inte förens 2 - 3.. Och får inte jag sova, så får ingen annan heller sova. Jag slåss, låtsas rulla över och rör mig väldigt häftigt för att jag inte ska ligga vaken ensam. haha Tyvärr så är det lättare sagt än gjort, när dessa killar jobbar hela tiden.. och går runt i sömnkoma.  Kom iallafall fram till att jag borde skriva i min lilla blogg precis innan jag somnar för då hinner jag med hundra tankar och funderingar på en minut.
Klockan är föresten tio nu, alla ligger och sover. Jag sitter och äter frukost men ska snart bege mig till stan. Idag är det min första dag.. Önska mig lycka till! :-)

På promenad

Nick kom hem från jobbet och gav mig en nyckel så att jag kunde gå ut och gå. Har varit ute och gått i en timme ungefär. Sa till Nick att jag var rädd att jag inte skulle hitta hem, eftersom mamma och pappa inte gav mig något lokalsinne ;) Han sa då att jag bara skulle gå tillbaka samma väg.. det har han ju rätt i.. att jag inte tänkte på det ;) Undra om Hampus och Nick är släkt , det lät precis som det kunde kommit ifrån Hampus, haha så härligt :) 
Jag tror att det lever en liten ensamvarg i mig.. Satt utanför huset (på en lekplats) i en halvtimme och tittade på folk som gick förbi.. de måste trott att jag var vrickad som satt och solade och de gick runt och frös.. Jag älskar att vara utomhus. Det känns så friskt och levande.. och när man kommer in igen, är man alldeles kall och röd om kinderna.. och då dricker man te :-) Undra om åldern kommer krypandes.. "gillar långa skogspromenader och ta kort på träd" hehe


Många fågelbon..


En hängmatta..


gick förbi ett hus som hade pyntat ett träd med hjärtan.. gölligt!


Bilder blir oftast häftigast när man tar mot solen, tycker jaao :)








Här gårman har hatt här.. Har inte sett någon kvinnlig än.. Känns som att dem vill bekräfta yttligare att här gårman inte ska bytas ut till en kvinna.. hhmmms :( (jag vet att ni tycker att jag är konstig, men vet att Sanna därhemma håller med mig om att här gårman borde bytas ut)


Här bor vi.. längst till vänster!


Här är en rondell.. fråga mig inte varför jag tog kort på den..


området vi bor i. I huset till höger ligger mataffären Kiwi.. man behöver icke gå så långt för att handla billig pizza..


huset


någon har gjort ett hjärta på lekplatsen..


Jag tycker det känns lite som Gran Canaria här.. polen i mitten saknas bara.


Hallå, hallå.. här sitter jag..


Om ni därhemma har vägarna förbi :)


Fast jag bor ju egentligen inte här..


Te på balkongen :-)


Innelåst

Då var man innelåst.. Instängd med noll att göra. Var påväg ut för att gå en långpromenad i minusgrader med sol. Men hittar ingen nyckel och kommer därför inte in genom porten igen (själva huset) om jag går ut. Vad ska man göra nu då.......? vänta tills klockan tre, då några av killarna slutar och sedan tvinga dem att åka in till stan och rasta mig! haha


Det slog mig precis att jag inte kommer träffa Victor och Victoria på jätte, jätte länge nu!!
Dem ska snart till Indien och Thailand :-) buuhuuu


Lusekofta

Jag måste åka och köpa en lusekofta. Det ser så mysiga ut. Jag undrar bara vilken som är en typisk lusekofta.. Alla ser ju olika ut.. hmm..


Bilder lånade från google.







UNDRA HUR MOR & FAR SKULLE SE UT I VARSIN..?


haha, inte så pjååkigt!

Min blivande chef

Camilla - Vad äter ni på julbordet?
Jag - Köttbullar, prinskorv, julskinka .. Ni då?
Camilla - Vi äter #dsggkghesfj@
Jag - Vad hette det?
Camilla - En "bäääääää" 

Mohaha, Kul chef, längtar tills lördag!

Apropå mitt äckligainlägg igår.. Jag kom på att jag både har eksem och har ätit 15 clementiner sen jag kom hit. Jag tål inte detta, men tycker väldigt mycket om det. Föresten jag åt precis nyponsoppa.. vad är meningen med det? Förstår inte grejjen.. Ska den vara varm eller kall, med banan eller utan? ska man dricka eller äta med sked? är det efterrätt eller mat?.. Jag blir bara mer hungrig!


Skulle bleka håret igår.. 10 nyanser av gult är det nu. Har även blivit en hejjare på att göra flätor, både på mig själv och på Johannes ;) Ser numera ut som Emil i Lönnebergas mamma..

Har jag svinkoppor?

Help me! Johannes nojjar över att jag kommer smitta ner alla med svinkoppor. mohaha!! Frågan är om det är svinkoppor jag har fått, när det står på internet att det vanligtvis smittas mellan barn på dagis bla, genom att de slickar på samma leksaker.. Jag går ju varken på dagis eller har slickat på några leksaker..
Såhär stod det också...

..Bakterien tränger in i huden via munsår, skrubbsår, skärsår,
eksem, eller andra hudområden som är skadade eller känsliga, som precis under näsan där man ofta torkar bort snor.

Impetigosymptom varierar beroende på vilken bakterie som orsakat infektionen. Streptokocker gör att små blåsor bildas som lätt brister och blottar röd, vätskande hud. Om stafylokocker är orsaken är blåsorna större och brister inte lika lätt. När huden torkar bildas en brunaktig eller gulbrun skorpa över sårområdet, vilket ser ut som om huden täckts med honung och som kliar. Man får ofta infektionen runt näsa eller mun, men den sprids lätt till andra delar av kroppen

Eller är jag bara nojjig nu.. det är väl bara vintern som förstör mig!?


Ursäkta mina äckliga bilder.. haha (jag har på benen och på magen, mer än vad man ser på bilden.. kan det vara något farligt?)


röd under nosen.. är det bara förkylning eller är det en av symptomen? haha

Jag blir väldigt tacksam för era svar!! (Mammas räknas inte! Hon tycker aldrig att man ska gå till doktorn, haha skämt&sido)

Fler bilder från helgen




















Jimi Hendrix

Tittade på Jimi Hendrix igår, från Woodstock. Jag brukar tycka att sånt här skär i öronen. Men jag är helt såld nu, iallafall på honom!


Jag har fått Jobb!

Just nu är jag sjukt jäääkla glaaaoo! Jag har nämligen FÅTT JOBB på United color of benetton. Anställnings intervjun gick bra. Men hon sa att hon redan hade bestämt sig för mig, när jag var inne och presenterade mig första gångnen. Mycket kul att höra. Är inne i ett lyckorus just nu!! Har ätit god mat och skrattat så jag fått kramp i magen. Nu är jag glad :)















Puss & Kram där hemmma!!

Anställningsintervju

Hej min vän. Har blivit lite sämre på att blogga, för att detta med jobb har tryckt ner mig lite. Jag provjobbade somsagt i torsdags på Big Bite, hon tyckte att jag var jätte duktig. Själv tyckte jag det var jätte svårt att ta emot beställningar, när jag inte förstår denna norska i Stavanger, ibland. Min chef var super trevlig men hon skulle ringa tillbaka. Vad betyder det liksom..? ringa tillbaka.. det är ju så man säger och sedan ringer man inte tillbaka, haha. Men helgen har varit bra ändå. Det har varit lugnt för vissa av oss. Några har festat men jag, bla har tittat på Idol, lagat god mat, varit i ett stort köpcenter och tittat på bio. Blev iallfall glad igår då jag öppnade min mejl.. Om några timmar ska jag på anställningsintervju i klädaffären "United color of benetton".. Det är dock bara en deltidsanställning de söker och jag vill helst ha heltid. Men bättre än inget! (Gud vad detta lät tråkigt.. Jag mår iallafall jätte bra och är jätte glad =)


Kram på er hemma, Jag saknar er massvis!

Helgmys i Stavanger

Sitter i lägenheten nu tillsammans med dessa härliga grabbar. Idag har vi varit i Kvadrat (ett stort köpcenter), har varit mycket mysigt och nu är det högmusik här.. så att grannarna hålls vakna.. wiiihuu!!


Fredagsmys i allära :)


haha.. vi gjorde supergod fredagsmat :)


Godmat och Idol


vi äro musikanter =)


tomtebesök


Johaaannes idag, påväg till kvadrat


Antonio och lovis :)


Anton testar en ny stil




Peter in action














Emil i Lönneberga




haha










Ny halsduk, dubbelvikt och superhärlig :)





Städtant

Fanken vad jag är glad att pappa har ett hotell och att jag har städat så pass mycket där, att jag inte tycker att det är äckligt att städa.. badrummen går ju som en dans med lite reggaemusik på.. haha. Jag är rädd för att killarna kommer att kasta ut mig när de kommer hem från jobbet, eftersom jag har hängt upp lite lappar i lägeheten.. haha Nu har mossan i mig kommit fram :) Sitter och funderar över vad jag ska laga för mat.. Ska nog gå och handla pommes, kyckling och vitlöksbröd, mummmaa!! Nu måste jag plocka ut tvätten..








haha.. undra om dem kommer att hata mig nu.. ;)

Uppdrag granskning!

Jag har suttit ute på balkongen och solat. Det är faktiskt varmt här runt denna tiden på dagen. Jag vill inte att klockan ska gå så fort idag. Jag är nervös för ikväll.. Börjar klockan sex och slutar halv nio.. Hoppas, hoppas att det går bra!  Föresten så får man bra hy av att vara här.. jag anväder ju aldrig smink.. haha Jag ser dock ut som ett ösregn, menmen :) Sitter nu och tittar på uppdraggranskning.. som gör mig otroligt förbannad!


3 egoistiskabilder.. haha en nyduschadLooovisa


Bilder från igår


Sockerkaks-muffins


Antonio :)


haha vad söta :)


mohahaha.. vad tycks? ;D det ser ut som att jag har rumpan därfram.. haha


Tjäänna :)

Rekomenderande blogg

Godmorgon ifrån stavanger :)

Vaknade runt tio och har städat och ätit lite frukost. Fastnade framför denna blogg: Annas blogg om livet här och nu Jag har läst lite och det gör ont i mig. Jag kan inte fortsätta läsa för jag ser inte texten för mina tårar.. Jag både ler och gråter.

Nu ska jag gå ut och sätta mig på balkongen för det är sol ute. Sedan ska jag baka.. Ska bara fundera ut vad. :)


Skulle även vilja säga GRATTIS till min underbart fina vän Victoria som har tagit sitt körkort!! När jag kommer hem får vi fika av lycka istället :)

En yrhöna

Jag gillar Stavanger, jag trivs verkligen här.. Men jag springer alltid runt som en yr höna när jag är inne i stan. Idag var jag på wayne's coffe för att träffa en väldigt trevlig tjej, Ida som jobbar på Big Bite. Jag ville vara säker på att jag skulle komma i tid och åkte därför in till stan redan vid ett, eftersom mitt lokalsinne är IQ-fiskmås.. Jag hittade dock dit direkt och var två timmar tidig.. Fick fördröja tiden med att gå på stan. Förstår ni hur svårt det är att gå på stan och INTE KÖPA NÅGOT.. Jag ville handla hela tiden.. Hittade en affär som jag nu, själv skulle vilja öppna i framtiden. Hittade även en stor MONKIaffär, som jag lämnade Cv i.  Jag gick sedan förbi en "United color of benetton" affär.. (som har jätte fina kläder enligt mig) Såg en lapp i skylltfönstret där det stod att dem behövde någon att anställa deltid.. Så jag gick in och lämnade mitt Cv.. Mycket trevliga tjejer jobbade där och de sa att de rörde sig om kvällar och helger.. Det skulle vara kul att jobba där, med kläder som jag aldrig har gjort. MEEEN, på torsdag ska jag provjobba på Big bite (det är ungefär som subway).. Jag tror att jag kan inkassera mer pengar där än i en klädbutik därför får det nog gå före.. eftersom det är pengar jag vill ha :)





Titta så fint det är här!!








Jag är livrädd för fåglar, efter Ninas och min promenad längs ån, för flera år sedan.. En and flög vämligen rakt in i mig då.. Alla människor går rakt igenom klungorna av fåglar här.. jag försöker ta lite omvägar och hoppar på tåna, så fort en fågel kommer nära.. det var en tjej som stod och tittade på mig när jag hoppade runt.. kul att man kan roa någon..




Föresten så träffade jag på en kille som hade namnskyllt på sig, där det stod Jesus Kristus.. Han ville prata med mig om gud..  Han försökte efter ett tag, då jag sagt att jag inte tror på Gud, övertala mig..


Jag tycker att detta är skitcoolt :)


Jag var nere och snurrade längs vattnet, så fint!




Det ser äckligt ut, men det var magiskt gott! rödlök, fetaost med sweet chili marinad, gurka och römme
(gräddfil/creme fraiche) Vi åt det till pizza men hade nog varit gott till grillatkött :)


Lite bråk med Johannes :)

Kladdmuffins


Jag bakade muffins igår, till mina herrar :)


Mamma-Lotta-Bencics recept :)


Bröderna :)


haha


Peter i köket


Johan


Nick


Godnatt sång? ;)

Checkpoint Charlie

Igår var det dags för lite paarty. Först käkade vi tacos som en stor faamilj och sedan drog vi ut till Checkpoint Charlie i stan. En rockpubb med många lustiga människor. Det var dock dessa svenskar jag bor med som drog igång dansgolvet med moshpit.. haha. En väldigt ruulig kväll trots spöregnet :)


Utsickt från balkongen i fredags


Ostätaren har snott mina brallor


Nick har gjort fint på bordet :)


ser icke så munter ut =P


Johannes har fått en liten toffs


TAAAACOOOSSKVÄLL!!!


BratJohannes


krullet

Jonas och Johannes


Johan


Jumpis


haha


tjääännaaa


Nick


Doftljus




Antoniiiio






nya skor :)






Tog slut på kiwis, Seidel


hungriga efter utekväll.. hahaha


mycket ost blev det..

Lite skönsång ;)


haha

Grattis Pappa

Grattis världens bästa pappa på farsdag :)


Hittade denna bild.. haha :)


Idol på g

Idag ringde Ida från "Big Bite". Jag vet inte riktigt vad det är för ngt ställe, men jag ska iallafall träffa henne på tisdag och prata med henne om anställning. Det ska bli späääännande.. Hoppas jag förstår vad hon säger bara :) Snart ska Anton, Johannes och Peter på jobbfest. Vi andra ska nog titta på Idol och jag ska äta cheezballz. Har saknat er därhemma lite idag, speciellt när jag pratade med Hampus och han sa att dem saknade sin bullmamma.. haha Tilde har börjat kalla mig pysen.. från fisen till pysen, det låter iallafall lite bättre :)


Jag önskar mig denna tröja i julklapp.. eller texten på en annan tröja.. just denna tröja var inget att hänga i julgranen ;)

David fyller år idag!

Idag fyller min bror år och jag är inte hemma för att fira honom. Det är iofs inte han själv heller :) Grattis på födelsedagen bruuusccaaahhn. Du är bäst!

















David och flickvän :) (denna bild är så fin)



Pratade precis med världens finaste föräldrar.. samt med Ellen på skype :)





Jag brinner av

Det gick inte så bra idag.. Vilken jävla dag! Kom in till stan, till cafet jag pratade om innan.. Jag visste inte att det även var en bar.. Tydligen så måste man vara 20 för att servera alkohol.. Så jäkla tråkigt! Ville räcka fingret och skrika "sätt dig på denna och rotera".. men det kändes lite omoget, så jag gick bara därifrån. Gick ist runt och lämnade Cv:n på andra ställen. När jag kom till Indiska.. stod jag och pratade med henne i 5 minuter och hon var super trevlig och när jag sedan skulle räcka fram Cv:t så var dem slut.. Så jäkla surt. Sedan skulle jag hoppa på bussen hem.. Satte mig på fel buss trots att busschaffisen sa att det var rätt buss.. Fick åka i en halvtimme och släppa av alla ungar som kom från skolan, utanför deras hus typ.. Vet ni att det är 20meter mellan varje hållplats här, så jäkla lamt.. Var så irriterad när jag satt på bussen.. haha När vi sedan stannade på samma ställe som jag hoppade på.. Bestämde jag mig för att gå hem.. Efter en halvtimme kom jag på att jag var vilse.. ville bara lägga mig på gatan och gråta. Pratade sedan med en tant som hjälpte mig vilken buss jag skulle ta. Snäll tant! Två timmar senare, än vad det egentligen skulle ta att.. var jag hemma. Annars har kvällen varit mycket braow :)


Anton gör pannkakor :)


härlig sång :)


Killarna har varit på Ikea och handlat duk, doftljus och planta.. mm.. så duktiga :D


tjääänna


Jag tröstshoppade en Onepice :) och nu ska alla köpa varsin :)




Johan spelar


stöördottt


haha kul bild




Anton gör pannkaksDEG.. bara så att ni vet ;)

Vilken härlig unge!


Nu ska jag gå och visa mina framfötter

Igår var vi i stan och vi gick förbi ett Cafe som jag lämnade mitt Cv i. Jag ska dit om en halvtimme, Nick är snäll, snäll och kör mig, för han kom nyss hem ifrån jobbet. Jag ska dit och prata med Cheeefen tror jag. Hon som jag pratade med igår sa att jag kanske får provjobba direkt. Vi får hoppas.. Fast jag är lite nervös för det just nu. Men jag har legat och tänkt inatt.. "det kan ju bara gå åt helvete" , "man är inte bra på allt i början" .. gaah! Jag har sprungit runt i lägenheten och provat en massa kläder.. vad ska man ha på sig förutom ett stort fejkat leende? Jag har svarta byxor och en skjorta.. så att det nästan ser ut som att jag kan hoppa in och jobba direkt ;) haha Hoppas jag förstår vad hon säger också.. kan vara en fördel :) hihi


Johannes, Jag och Peter igårkväll på stan :)


Så himla mysigt är det här :)


Anton Peter och Johannes


Jag ligger inne med 80-talsfrillan.. orkade inte platta :)


Mongot och jag :D Jag har föresten på mig min kise.. Johannes blev arg.. han slaktar ju små söta grisar på jobbet :(


Tjoflöjt :)




ett mongo tee


hahaha åå vilken söt bild!


På besök hos grabbarnas jobbkompis


Här vare livat!


Sedan bjöd Lovis på kladdkaka :)


gott


Fifa


Anton


CS? seriöst.. jag får spela the sims..


Johan och Anton sjunger och spelar :) (dålig inställning på kameran)


Det är ikke tillatt å lufte sengtoy

Jag har redan börjat göra det jobbigt för killarna här. Idag när jag damsög, hängde jag ut lakan och täcken på ballkongen. Jag tänkte inte på att det är ballkonger nedanför och att man inte får hänga däröver. Så när Nick kom hem hittade han en lapp, antagligen på ytterdörren som troligtvis någon arg person hängt upp.. Jag har förövrigt blivit helt fest vid "Sveriges skönaste familjer" med dem har jag spenderat större tiden av dagen än så länge. Jag har även sökt lite fler jobb.. hoppas att jag får ett snart!! :( Fast jag trivs iofs rätt bra som hemmafru.. haha Har gjort köttbullar idag (mormors köttbullar) och dem blev mycket uppskattade! :) (det kan du hälsa henne mamma)
Vattnet smakar föresten kattpiss här men blandar man det med saft så blir det helt ok ändå.

Heey kompis

Vad kul att se att så många har hittat hit till min lille blogg, samt kommenterat. Jag hoppas ni kom för att stanna :) Jag har nu sökt jobb och skrivit in mig på förmedlingar. Juuuhannes har hjälpt mig, snäll kise är han! Nu ska vi återigen sova. Är skit trött (blir man det utan att inte göra något) Jag kommer förmodligen att bli en ännu större bloggneard än vad jag redan är, här går nämligen internet vrålfort.


Såhär ser köket ut maaamma och alla ni andra som är intreserade :) tihi


En stor ballkong.


Nörd nummer 1 :)


haha tittut, Peter tomte :)


halva vardagsrummet


Antonio, i det lilla sovrummet.


stora toan med tvättmaskin.


jobba, äta, dator, sova :)


Peter spelar gitarr :)


Juhannes, påväg till kiwiii

Fina vänner

Har hittat Victorias balbilder som jag blev väldigt glad över att se :) wiie!





























Svar på en fråga

Maria om Stressa, stressa:
Hej! Har funderingar på att åka till koh lipe, har du några tips på boenade där, stränder eller annat fint man inte får missa? Vad är Bolone för ö? Vilken är bäst av dessa två?
/Maria

Hej Maria! Jag tycker att du gör hel rätt till att besöka dessa två ställen. Vill man komma ifrån Thailands nattliv.. Är dessa två perfekta enligt mig. De är både fint och mysigt. På Koh lipe bodde vi på andra sidan av ön. Alltså inte den sida som vanligtvis många turister åker till. (eller den sida man bli avsläppt på) På denna sida fanns det ett stort hotell som vi bodde på men det fanns även fler småbungalows brevid i bättre pris. Vi var 7 stycken som tryckte in oss i ett dubbelrum. Vissa sov på alltanen i hängmattor.. (vi är inte så knussliga) Denna strand är helt underbart vit. (ska visa bilder)
Koh lipe har dock sin nackdel att många åker dit (men kanske inte just till den sida vi var på) och om man vill ha lite fest så finns det där.  

På Koh Bolone som vi kallade för Robinson ön, med tanke på att det inte var alls mycket folk där. Den var otroligt mysig, kanske det bästa stället jag har varit på under mina 4 vistelser i Thailand. Vill du ta en pause ifrån festandet eller om du är bara ute efter en lugn resa ska du besöka detta ställe! Vi hittade en resturang uppe i skogen .. som var hur mysig som helst! :) Alla tycker dock olika om vad som är bra, msyigt och roligt i Thailand, men dessa två ställen tyckter jag man ska besöka. Hoppas detta har varit lite hjälp Maria! Om du är intreserad av att klättra och chilla, åk till Ton Sai. Jag blev dock magsjuk när jag var där. Men detta ställe gillade jag också fruktansvärt mycket!

Här är några bilder på dessa två ställen (och på oss)

Solnedgång i Koh Lipe






Soluppgång på Koh Lipe


Koh Bolone


Träkojjan i skogen, jätte god mat!


Den ända bar vi hittade på Koh Bolone, super mysig


Koh Bolone


Mysiga baren


Koh Bolone


Soluppgång Koh Lipe


Soluppgång Koh Lipe


Koh Bolone


Koh Lipe



Koh Lipe


Här bodde vi på Koh Lipe.. Finns  ett billigare ställe brevid.

Ensam stark

God dag på er. Sitter i soffan och har ätit frukost för en stund sedan. Killarna jobbar och jag funderar på vad jag ska göra nu. Kanske städa.. då blir de kanske glada :) Har varit nere på Kiwi och handlat mjölk. Lämnade även mitt Cv så nu hoppas jag att dem ringer mig. Jag förstod dock inte vad hon sa.. Men hon log och jag nickade så det funkade kanske :) haha Kiwi ligger precis brevid lägenheten här så det hade ju varit perfekt. Det ligger även ett dagis brevid, jag ska nog gå dit sen och häääälsa :)

Pratade lite med Tildis innan.. Hon frågade om jag inte hade hemlängtan än (hon känner mig allt för väl) men nej, det har jag faktiskt inte.. det har ju dock bara gått en halv dag ;) Lägenheten är föresten jätte fin. Visar bilder senare..


Är föresten sponsrad av mammas företag Procodia food.. Har hur mycket mat som helst.. grandiosa, felix, bob, fun light.. :) känns bra.. Har nästan fyllt alla skåp.. stackars killarna :P


Ellen 19 år & Harrys


















































En lång bilresa

Nu är vi äntligen framme. Det har varit en riktigt lång resa.. Anton har kört hela vägen, stackars honom.. men vi har haft några kaffepauser. Vi åkte igårkväll och kom hit för några timmar sedan. vi stannade inatt för att sova.. Jag trodde mamma skulle hyperventilera när hon fick reda på att vi sov i bilen, i ett parkeringshus mitt i göteborg.. haha lite äventyr, jag ska ju lära mig att leva fattigt.. haha Jag vaknade runt tre då en man stod och stiradde på mig. Jag slog till Anton och öppnade sedan dörren.. Det var dock bara en parkeringsvakt som skrattade åt oss.. Vi körde inte fel en ändå gång heller och vi var bra tajmade till färjan. När vi skulle in och handla på "gottebiten" (precis vid gränsen) var vi två timmar tidiga så då satt vi i bilen och tittade på film. Nu är det läggdax här för grabbarna ska upp och jobba imorgon. Visste väl att jag inte skulle få ha min fina madrass som mammsen köpt för mig själv.. :) haha


Hampus undrade om jag skulle vara borta i ett år, med mina matkassar och allt annat :)


Fika med några härliga vänner


Pelle och Sanna :)


Nellan :)


Hampus :)


Hääämpus och Nellan :)


Sannapanna och vigge


lovisafisa.. redo för resan :)


Anton är duktig på att köra samtidigt som han sitter vid datorn ;) skoojar




mys på färjan.






norges fina berg :)

nerbäddad i parkeringshus


snöö påvägen




Jag har lånat Bencics dator ocf fattar inte hur man vänder bilderna om.. haha
















Anton sträcker på fossingarna


Vi hamnade i en bilkö då Anton stängde av bilen, rullade ner sätet och sa "säg till mig när dem är färdiga" haha känns tryggt :)

 
Han är för go den där Anton! :)

 

Stressa, stressa

Tjohej, jag sitter här och äter frukost och ser ut som ett ösregn. Man skulle kunna tro att jag var ute igår, men de sitter fortfarande i från iförrgår då vi firade Ellen och var i karlskrona. Jag har träningsverk i hela kroppen.. haha och har en fruktansväd ångest från i fredags, men vad fanken.. Man lever bara en gång ;) (man behöver ju inte göra bort sig då) Igår var vi en massa härliga människor hos Bencic och fikade. Hon bakade muffins och vi skrattade :) kommer att sakna er allihopa!
Det är idag Ellabellabus fyller år, så grattis till henne. Jag har inte börjat packa än så borde kanske göra det. Mamma står och bakar bullar och snart kommer mormor och morfar med köttbullar. Det finns ingen som gör så goda köttbullar som min mormor ;) Ni får se bilder från i fredags senare. Ska hinna med en fika med mina vänner innnan jag och Antonio åker.. usch nu börjar jag bli stressad.. och jag är väldigt dålig på att stressa.. :)




Vi skrattade åt denna igår, haha

Från i lördags!


Hallå Bencic!


Fick med mig två brudar Nilsson till ;) .. då blev jag glad!


Nellan Victoria och Henke?


Tim kom också, var alldeles förlänge sedan vi sågs!


Bencic Emilia Tilde


Nu pratas det snusk..


Pellanella, en riktig pudding ;)


Underbara människor!


Fia med shott.. Nella och jag var nog sämst.. fick shotta hela tiden..


gott?..


Hallå blixten.. Jag har snott Tims glasögon :)


=)


Ditt leende gör min dag!


lite dans.. kanske det kallas.. haha


ger kvällen en 10a.. den var super!!!

Jag är rik!

Rik på underbara vänner!


Fredagsmys hemma hos mig. Ingen vill vara med på bild..


haha, där fick jag er..


Syskonen westrup


Bencics och mina bullar från igår.. Så jäkla goda!






En slagen hjälte!


Titta Bencic!! Svea som valp, 2008 :) så söt!


Kossan och jag 2008. Underbara hundar, som jag vill sno med till Norge!


två gosiga tjejer..


Sanna idag, så go!


Victoriorna :)


tjooohoo.. haha


gomman sitter och taggar tills på fredag! Hög musik.. inte vilken som helst.. höhö


En puss från Ellen


Mysdag



Nu är jag nybadad och luktar nyponros, haha. Har tänt en massa ljus och ska snart dricka te för min onda hals. Det har varit en bra dag (förutom vissa omständigheter..) Jag har kränkt i mig en bakelse på Contan tillsammans med vänner och mammaBencic. Sedan har vi bakat bullar och lyssnat på julmusik. Vi bjöd grabbarna på bullar och så kom Tildis efter ett tag och vi tittade på "Luftslottet som sprängdes". Mysig dag och nu väntar en mysig kväll!


Skulle just nu vilja färga håret mörkt igen, men vet att jag kommer ångra mig och det tar ju en jäkla tid att bli blond igen.. Nattinatti min käre vän!

Happy People, Happy Summer






































































































































































RSS 2.0